Honda Trójmiasto
Lipiec 31, 2010, 10:49:46 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności:

Strona główna   Forum   Pomoc Szukaj Kalendarz Galerie prywatne Galeria zloty Poczta Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2 3 ... 351   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pozdrawianie na ulicy  (Przeczytany 326758 razy)
ANTEKTRN i 1 Gość przeglądają ten wątek.
mrock
Forum Master

Marka: Audi
Model: A6 C5
Silnik:  1.9TDi

« : Lipiec 09, 2006, 10:28:02 »

Nie wiem czy taki temat się już nie przewinął przez forum, ale po wstępnym szukaniu, nie znalazłem.

Tak więc mam do Was pytanie - czy pozdrawiacie się (posiadacze Hond) na ulicy mrugnięciem świateł, machnięciem ręki, kiwnięciem głową? Mi dość często się zdarza pozdrawiać właścicieli CRXów, z racji tego że emeryci raczej nie gustują w tym modelu, a przeważnie właścicielami są młodzi ludzie, zagorzali fani marki. I muszę powiedzieć, że połowa kierowców odwzajemnia pozdrowienie z uśmiechem. Druga połowa patrzy ze zdziwieniem, ewidentnie nie jarzy o co chodzi H3M

Graphi
Honda Master

lepiej kij w mrowisko niż palec w dupie

Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 09, 2006, 11:26:38 »

Był onegdaj kiedyś taki koncept, co by klubowicze, w ramach tajemnego pozdrowienia, wystawiali za okno półdupek (chyba lewy) - ale to już może Vilk niech się wypowie.
 H3M
Razor4ever
Bywalec

razor4ever_k20a2@hotmail.
« Odpowiedz #2 : Lipiec 09, 2006, 14:14:00 »

Cytuj z: "Graphi"
Był onegdaj kiedyś taki koncept, co by klubowicze, w ramach tajemnego pozdrowienia, wystawiali za okno półdupek (chyba lewy) - ale to już może Vilk niech się wypowie.
 H3M

hehe!

Ja jak sie spotkalem z DC2-R w Wawie no to oczywiscie na swiatlach spojrzalem na kierowce usmiechnelem sie i machnelem reka i tez odwzajemnil gest wiec niektorzy to robia. Z kolei spotkalem sie z nie milym gestem od chlopaka ktory jechal na trasie CRX'em <middle finger> H3M  takze i tez tacy sie znajda  H3M

kuo Kajitani <- Twórca VTEC'a
Graphi
Honda Master

Email
« Odpowiedz #3 : Lipiec 09, 2006, 17:30:32 »

Mnie wczoraj pozdrowił pan z takiego samego VanCiva, jak mój (kolorystycznie i drzwiowo).
Majstor
Forum Master

Marka: Honda
Model: 協定
Silnik:  VTEC

JDM-option.pl

afmajster
WWW Email
« Odpowiedz #4 : Lipiec 10, 2006, 10:02:22 »

JA myślę ze to jest bardzo fajny pomysł aby sie pozdrawiać w ramach klubu H3M pozdro:)

Galeria mojej EX i New -> http://galeria.h3m.pl/main.php?g2_itemId=14600
www.jdm-option.pl / 私は日本の愛

cheatah
Noworodek
*

Email
« Odpowiedz #5 : Lipiec 10, 2006, 11:07:55 »

bardzo fajny pomysl H3M

ja osobiscie zawsze pozrdrawiam reka posiadaczy Hond, szczegolnie civic'ow H3M. Jak dotad chyba tylko 2 kierowcow odmachalo H3M a reszta sie patrzy tylko ze zdziwiniem. Nie wiem moze to wynika ze nie jezdze na trojmieskich tablicach, ale co z tego, mieszkam w 3city i wlasnie ze bede pozdrawial dalej wszystkich kiercow civic'ow  H3M

ozdrawiam
maciej

prawdopodobnie jedyna Honda w Trójmiescie na lubelskich blachach H3M
13Homer
Stały Bywalec

« Odpowiedz #6 : Lipiec 10, 2006, 12:21:20 »

Podobno Hondy to samochody dla emerytów (parę razy juz to słyszałem i czytałem) - ze względu na design. Przecież nie wszyscy fascynują się tym, co jeżdżą, niektórym jest w gruncie rzeczy wszystko jedno, ważne, żeby np. się nie psuło.
Uważaj, bo ktoś może pomyśleć, że go podrywasz ;)

Niedawno widziałem na parkingu w Tesco w Hondzie dwóch azjatów. Nie wiem dlaczego, ale ten widok mnie mocno zaskoczył. Może jestem nieuświadomionym rasistą?
Jahoo
Młodzieniaszek
**

Model: CIVIC 3D Sport
Silnik:  D14Z6

Email
« Odpowiedz #7 : Lipiec 10, 2006, 13:03:24 »

Cytuj z: "13Homer"

Niedawno widziałem na parkingu w Tesco w Hondzie dwóch azjatów. Nie wiem dlaczego, ale ten widok mnie mocno zaskoczył.

Hehe! przecież Honda to bardziej "ich" auto niż nasze jak by nie patrzeć H3M
Pewnie Japonczycy to nie byli ale zawsze skośnoocy...

Pozdrawiam, Jahoo!
Szafir
Bywalec

Model: Civic
Silnik:  D16T

Email
« Odpowiedz #8 : Lipiec 11, 2006, 01:12:25 »

ja zawsze pozdrawiam, czy reka czy swiatlami, ale sporo jest takich ktorzy widzac po ich minie zastanawiaja sie " co to za koles, ja go znam, czy jak Huh? " Tak czy inaczej jest to mily gest i ja go propaguje  H3M

Porsche wciagam gdzies pomiedzy łopatki turbinki a wydech ;]
FraneKimono
Noworodek
*

« Odpowiedz #9 : Lipiec 11, 2006, 10:58:41 »

bardzo fajny zwyczaj mi sie wydaje... lubie gdy inni uzytkownicy drog patrza i sie dziwia jak Ci hondziarze to sie trzymają razem... popieram i pozdrawiam
Graphi
Honda Master

Email
« Odpowiedz #10 : Lipiec 11, 2006, 19:49:57 »

Cytuj z: "FraneKimono"
bardzo fajny zwyczaj mi sie wydaje... lubie gdy inni uzytkownicy drog patrza i sie dziwia jak Ci hondziarze to sie trzymają razem... popieram i pozdrawiam

Właśnie.... a niech się dziwią...
GeTe
Noworodek
*

Model: Accord

« Odpowiedz #11 : Lipiec 11, 2006, 23:03:34 »

Pozdrawianie to bardzo dobry pomysł...
Już dawno to widziałem w Niemczech, jak byłem młodszy, ale wtedy trochę mnie to dziwiło H3M

Ostatnio mrugał do mnie z tyłu gościu z Civica światłami...
pomachałem mu, ale na następnym skrzyżowaniu jak do mnie dojechał z boku to krzyknął, że mi tylni prawy stop nie działa...
Ale to też było miłe H3M

nara
GeTe

- -
Motylek wyszedł z poczwarki
rozejrzał się po Świecie
i od razu spostrzegł,
że nie pożyje długo... - - -
Qba83
Bywalec

« Odpowiedz #12 : Lipiec 11, 2006, 23:19:34 »

Cytuj z: "GeTe"

Ostatnio mrugał do mnie z tyłu gościu z Civica światłami...
pomachałem mu, ale na następnym skrzyżowaniu jak do mnie dojechał z boku to krzyknął, że mi tylni prawy stop nie działa...

i wlasnie dlatego uwazam ze to troche glupi pomysl, a przynajmniej uzywanie do tego swiatel drogowych migajac nimi. taka reakcja moze troche namieszac, ja zwyklem zwalniac po czyms takim, myslac ze policja gdzies stoi H3M, albo zastanawiam sie czy cos sie nied urywa mi z auta H3M , a jak ktos mroga za mna,  rozumiem przez to ze chce mnie wyprzedic i ja mam mu zjechac, a wtedy dobrze tego nie odbieram H3M  
Jak juz to ewentualnie jakis uklon lub kiwniecie reka, stosowanie znakow swietlnych nie jest dobrym pomyslem
takie moje skromne zdanie H3M

..::moja Hania::..[/color]
Stoowa
Honda Master

Marka: jedyna słuszna
Model: Civic 6 gen. MB6
Silnik:  B18C4 DOHC

elektronik

505122 stoowa_skype
« Odpowiedz #13 : Lipiec 12, 2006, 06:50:22 »

Cytuj z: "Qba83"

i wlasnie dlatego uwazam ze to troche glupi pomysl, a przynajmniej uzywanie do tego swiatel drogowych migajac nimi. taka reakcja moze troche namieszac, ja zwyklem zwalniac po czyms takim, myslac ze policja gdzies stoi H3M, albo zastanawiam sie czy cos sie nied urywa mi z auta H3M , a jak ktos mroga za mna,  rozumiem przez to ze chce mnie wyprzedic i ja mam mu zjechac, a wtedy dobrze tego nie odbieram H3M  
Jak juz to ewentualnie jakis uklon lub kiwniecie reka, stosowanie znakow swietlnych nie jest dobrym pomyslem
takie moje skromne zdanie H3M

dokladnie... swiatla lepiej zostawic na jakies bardziej "awaryjne" okazje...
kiwniecie glowa czy reka powinno styknac...
motocyklisci pozdrawiaja sie reka  ( czasami nawet lekko uniesionymi palcami znad sprzegla) i jesli ktos jest "w temacie" to spokojnie taki gest wychwyci i odpowie tym samym... nie ma sensu mruganie swiatlami na kogos kto akurat kupil Honde.. bo.. kupil Honde... wtedy to tylko klienta w steres wpedzicie ze moze policja stoi albo wlasnie odkleca mu sie kolo i wisi juz na jednej srubie H3M

Projekty / prototypy elektroniczne na zamówienie...

4800rpm = giń łajzo H3M
-
11.Nie będę jeździć szybciej niż mój anioł stróż potrafi latać.
kamal1
Bywalec

« Odpowiedz #14 : Lipiec 12, 2006, 10:03:37 »

Milo jest być pozdrawianym.Powinno być również milo pozdrawiać.
Pozdrawiam więc Wszystkich i w tym momencie macham do Was ręką.
Majstor
Forum Master

Model: 協定
Silnik:  VTEC

JDM-option.pl

afmajster
WWW Email
« Odpowiedz #15 : Lipiec 12, 2006, 11:11:05 »

Witam , jescze raz, Ale tak poważnie mówiąć to machajmy do siebie i się pozdrawiajmy to jest bardzo miłe( ja wczoraj wsumie przez przypadek bedac u siebie na Mazurkach tzrymalem reke za oknem i i akurat tak sie zlozylo ze koles z akorda mi odmachal:))) , wiec jak zobaczycie narwana czarna piatke na bialystockich blachach to machajcie a nawet na soczek mozna sie skumac!!!:) pozdrawiam i macham:)  H3M

Galeria mojej EX i New -> http://galeria.h3m.pl/main.php?g2_itemId=14600
www.jdm-option.pl / 私は日本の愛

dagg3r
Stały Bywalec

Model: Civic, Accord
Silnik:  D15B2, F18D2

158234
WWW Email
« Odpowiedz #16 : Lipiec 22, 2006, 23:11:33 »

Moja dziewczyna mowi: "Nie obejrzal sie nawet, to nie klubowicz." hehe.

A tak to pozdrowionko wysylam lapa w gore przez otwarta szybe lub szyber. Czasami zapomniam jak mam zamknieta szybke i wale sie w nia, kiedys ja zbije hehe. Ale ogolnie to REKA W GORE!! jak najdluzej:)

Ostatnio jeden z klubu na 3 maja tak sie ogladal ze prawie wypadl z auta:P ja mialem telefon i bylem zajety odbieraniem go i zamykaniem szyb bo tramwaje tam halasuja:) zobaczylem go jak juz umykal do przodu.

Pozdrowienia dla wlasciciela Ciemno-zielonego CIFa sedana:)
Takze reka w gore i obrot w bok (popatrzenie).
Jak widze na parkingu kolesia w takim samym aucie to mowie - fajne autko:) zawsze slysze - Twoje tez  hehehehehe:)

mrock
Forum Master

Marka: Audi
Model: A6 C5
Silnik:  1.9TDi

« Odpowiedz #17 : Sierpień 09, 2006, 22:19:25 »

Nie wiem czy to jakieś fatum, ale powoli zaczynam na idiotę wychodzić. Od kilku tygodni, żaden z posiadaczy Hond nie odpowiada na pozdrowienie  H3M
Co się dzieje?  H3M

Stoowa
Honda Master

Marka: jedyna słuszna
Model: Civic 6 gen. MB6
Silnik:  B18C4 DOHC

elektronik

505122 stoowa_skype
« Odpowiedz #18 : Sierpień 09, 2006, 23:08:21 »

H3M pomachaj do granatowego sedana na numerach CRY... H3M kierowca na pewno odpowie H3M

Projekty / prototypy elektroniczne na zamówienie...

4800rpm = giń łajzo H3M
-
11.Nie będę jeździć szybciej niż mój anioł stróż potrafi latać.
dzikuska
Noworodek
*

Email
« Odpowiedz #19 : Sierpień 09, 2006, 23:29:42 »

H3M A JA JAK WIDZE HONDKE ZAWSZE MRUGAM I SIE CIESZE JAK GWIZDEK JAK KTOS ODPOWIE H3M JEDNAK WIEKSZOSC KIEROWCOW TO NUDNE,ZADUFANE PAŁKI BEZ POCZUCIA HUMORU H3M
TAK WIEC MRUGAJCIE NOOOOOOOO H3M

* lgmpp0620.jpg (23.64 KB - pobrany 2643 razy.)

dzikuska H3M
Strony: [1] 2 3 ... 351   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.366 sekund z 24 zapytaniami.