mrock
Forum Master

Model: A6 C5
Silnik: 1.9TDi
|
|
« : Lipiec 09, 2006, 10:28:02 » |
|
Nie wiem czy taki temat się już nie przewinął przez forum, ale po wstępnym szukaniu, nie znalazłem. Tak więc mam do Was pytanie - czy pozdrawiacie się (posiadacze Hond) na ulicy mrugnięciem świateł, machnięciem ręki, kiwnięciem głową? Mi dość często się zdarza pozdrawiać właścicieli CRXów, z racji tego że emeryci raczej nie gustują w tym modelu, a przeważnie właścicielami są młodzi ludzie, zagorzali fani marki. I muszę powiedzieć, że połowa kierowców odwzajemnia pozdrowienie z uśmiechem. Druga połowa patrzy ze zdziwieniem, ewidentnie nie jarzy o co chodzi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
given44
Noworodek
Model: Civic
Silnik: D14A8
|
|
« Odpowiedz #5861 : Marzec 08, 2010, 19:16:55 » |
|
Pozdrowienia dla Womera jadącego Unruga o 7.50 w kierunku estakady oraz dla właściciela zielonego VI gena z ramkami klubowymi widzianego ok 18. w Rumi na zatłoczonym parkingu obok kwiaciarni 
|
|
|
|
|
|
yszty!
|
|
|
Seba
Bywalec

Model: Civic Coupe
Silnik: Niebieski 
|
|
« Odpowiedz #5862 : Marzec 09, 2010, 01:45:25 » |
|
Pozdro dla kierownika srebnej coupety z pruszcza i dzięki za przelot od wrzeszcza  oraz dla kierownika czerwonego 4gena z lepą h3m jadącego z tczewa widzianego w skowarczu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leszczunio
Bywalec

Model: Crx ED9
Silnik: d16z5
|
|
« Odpowiedz #5863 : Marzec 09, 2010, 11:41:31 » |
|
pozdro dla Sekiego widzianego kolo 11 na kartuskiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seki
|
|
« Odpowiedz #5864 : Marzec 09, 2010, 13:08:53 » |
|
Mój szwagier też Cię pozdrawia Tak tak, policja też jeździ HW 
|
|
|
|
|
|
Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności, Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni, Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.
|
|
|
Hawkwind
Bywalec

Model: Civic Eg3,Ek3
Silnik: D13B2,D15Z6
that's the way to the future
|
|
« Odpowiedz #5865 : Marzec 09, 2010, 14:19:10 » |
|
Pozdrowienia dla 6 g hb w ramkami klubowymi widzianego, który stał ze mną dzisiaj w korku na Wiśniewskiego, pomrugane było  Również pozdrawiam,pomrygane odmrygane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kathi
Noworodek
Model: Coupe LSi
Silnik: d15b7
|
|
« Odpowiedz #5866 : Marzec 09, 2010, 16:29:30 » |
|
Pozdrowionka dla Kolejarza mijanego dziś ok. 14:15 gdy mknął Łostowicką (w dół) -ja do góry
|
|
|
|
|
|
 113,6 HP i 135,6 Nm - jak na serię to całkiem si 
|
|
|
luxu$
Forum Master

Model: CRX Del Sol VTI
Silnik: B16A2
|
|
« Odpowiedz #5867 : Marzec 09, 2010, 17:29:56 » |
|
Pozdro dla Smootha co mi na dupsku siedział całą Kartuską i chwilę na obwodnicy  Ty piracie Ty!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SWE
|
|
« Odpowiedz #5868 : Marzec 09, 2010, 18:16:36 » |
|
Pozdro dla ekipy z bordowego Acc w kupie na gdyńskich blachach widzinej w Weju ok 15.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stary141
Stały Bywalec

Model: Civic EJ9
Silnik: d14a4
|
|
« Odpowiedz #5869 : Marzec 09, 2010, 19:01:41 » |
|
pozdro dla srebrnego accordeona z lepka jakies 30-50 min temu na janka kolo wiaduktu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kietla
|
|
« Odpowiedz #5870 : Marzec 09, 2010, 19:43:22 » |
|
pierwsze i spóźnione pozdrowienia z wczoraj dla daggera na kartuskiej po 15 przegazowane - ale niezdążyłem machnąć  i z dzisiaj pozdrowienia dla kolejarza na bema zatrąbione - odmachane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hubeliusz
Bywalec

Model: Prelude IV
Silnik: H23A2
|
|
« Odpowiedz #5871 : Marzec 09, 2010, 19:45:57 » |
|
Pozdro dla czarnego cifa z dwoma pasażerkami i pasażerem/erką (trzeciej osobie nie zdązyłem się przypatrzeć), dwururką i lepą na tylnej szybie, który mi dzisiaj jakoś po 17 zatrąbił jak stałem w korku w stronę Gdańska wzdłuż Alei Zwycięstwa bodajże  A którego wcześniej mój brat przyuważył koło gmachu głównego Polibudy  . Mam nadzieję, że było widać odmachanie  . Następnym razem też będę trąbił, bo z tym machaniem słabo wychodzi  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smooth
Młodzieniaszek

Model: EG3 -> EGx
Silnik: D13B2 -> ?? poszukiwania trwają
|
|
« Odpowiedz #5872 : Marzec 10, 2010, 14:01:23 » |
|
Pozdro dla Smootha co mi na dupsku siedział całą Kartuską i chwilę na obwodnicy  Ty piracie Ty!!  No dzięki za fajny przejazd  Szybciej do pracy dotarłem.
|
|
|
|
|
|
Psychology - the art of turning stupidity into illness. 
|
|
|
hubeliusz
Bywalec

Model: Prelude IV
Silnik: H23A2
|
|
« Odpowiedz #5873 : Marzec 11, 2010, 16:22:59 » |
|
Pozdrowienia dla -DAV-'a, który jechał za mną dzisiaj w korku przy Alei Zwycięstwa, dopóki jakieś łyse Audi się nie wpierdzieliło na chama, że szkoda blachy na takiego. Po reakcji pasażerów tego Audi domyśliłem się, że to był jego sposób na poderwanie blond pasażerki. PS: fajne pozycje  I pozdro dla wyjątkowo czystego ciemnego Accorda IV z ramkami i lepą na tylnej szybie stojącego właśnie na Bema (chyba  ).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kolejarz
|
|
« Odpowiedz #5874 : Marzec 11, 2010, 16:40:18 » |
|
Pozdrowionka dla Kolejarza mijanego dziś ok. 14:15 gdy mknął Łostowicką (w dół) -ja do góry Późno zobaczyłem ,ale też machałem.Pozdrawiam pierwsze i spóźnione pozdrowienia z wczoraj dla daggera na kartuskiej po 15 przegazowane - ale niezdążyłem machnąć  i z dzisiaj pozdrowienia dla kolejarza na bema zatrąbione - odmachane Ładnie to tak straszyć?? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Miałeś wypadek ,stłuczkę .Masz problem ?? Napisz .Opisz przypadek .Zaświadczam mam jakieś doświadczenie . I wydaje mi się ,że potrafię udzielić pomocy co zrobić. I to czasem DUŻOOOOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
norm
|
|
« Odpowiedz #5875 : Marzec 11, 2010, 21:15:44 » |
|
pozdro dla czerwonego civica coupe 5g dzis przy galerii oraz dla ekipy z niebieskiej hondy civic rowniez 5gen spotkanej we wrzeszczu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lysy_Reda
Młodzieniaszek

Model: Civic ED6 /Ninja / Corsa A
Silnik: D16A9 / 900 / 1.2i 
|
|
« Odpowiedz #5876 : Marzec 12, 2010, 10:54:54 » |
|
Pozdro dla Evena widzianego wczoraj w Redzie na ul Sw wojciecha, jechalem corsa te awaryjne to do mnie byly:P?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ptrk
Noworodek
Model: civic ej2
Silnik: d15b7
|
|
« Odpowiedz #5877 : Marzec 12, 2010, 11:26:27 » |
|
 szacun mrufek, jestem w GDN raz na dwa tygodnie i to na godzinę a i tak zostałem ustrzelony, znaleziony pod ziemią  pozdrawiam! 
|
|
|
|
|
|
:: brakes were invented by cowards ::
|
|
|
mrufek
Forum Master

Model: Civic-EJ9
Silnik: D14A4
Honda I'm lovin it :)
|
|
« Odpowiedz #5878 : Marzec 12, 2010, 11:44:19 » |
|
ptrk  Ja Ciękilka razy jużwidziałem między innymi na ul.szopy w gdańsku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebekMB
Stały Bywalec

Model: Celica/Siena
Silnik: 1.8/1.2
|
|
« Odpowiedz #5879 : Marzec 12, 2010, 12:52:08 » |
|
pozdrawiam kierownika zielonego del sola widzianego rano(koło 6.40) pod biedronką na Chełmie, ale byłem taki zaspany że w ostatniej chwili zauważyłem, luxuS to byłeś może ty?
|
|
|
|
|
|
honda:accord Vg,preluda IVg/Vg,celica vvti
|
|
|
Even
Bywalec

Model: CIVIC EG8
Silnik: D15B2
|
|
« Odpowiedz #5880 : Marzec 12, 2010, 14:58:22 » |
|
Pozdro dla Evena widzianego wczoraj w Redzie na ul Sw wojciecha, jechalem corsa te awaryjne to do mnie byly:P?
Pozdro... Te awaryjne to były do Krzycha który siedział na miejscu pasażera z przodu no i do Ciebie też ;p Pozdrawiam kolegę z srebrnej preli widzianego dziś koło 14.30 wyjeżdżającego z semeko na obwodową//
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|