|
Graphi
|
|
« : Maj 07, 2003, 11:27:37 » |
|
bo honda to samochód, jak dla Bonda kruz po mieście, każda laska się ogląda stajesz na pasie każda fura na wypasie się chowa, czy stara, czy też nowa kazdy leszcz z be-emy, który ma problemy każdy gej z mercedesa, co wyłapuje stresa każdy burak z fał-wi, co mówi, że on wi bez szans na starcie frajerów mam w pogardzie mówcie do mnie: nasz bardzie to mówił Graphi co rymem władać potrafi teraz już ze strony znika wsiada do civica wyjątkowego, niczym rodzynek w cieście see ya, narka, spotkamy się na mieście 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Japoniec
Noworodek
|
|
« Odpowiedz #1 : Maj 07, 2003, 11:53:36 » |
|
Śmigam Hondą niczym strzałą , moją małą doskonałą . Śilnik wierci sie jak dziki widać lubi te wybryki , VW sztrucle niech nam skoczą do V teca nie podskoczą .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chico
Honda Master

Model: Civic iVT
Silnik: B16A1
WMG
|
|
« Odpowiedz #2 : Maj 07, 2003, 12:00:35 » |
|
niezle Graphi niezle wierszyk zes nadal bardzo fajny przeciez kazdy wie ze Honda to najlepsza marka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #3 : Maj 07, 2003, 12:17:19 » |
|
gt do v-teca jak h.c. i dyskoteka lepiej wyp..pl go do ścieka tam pewnie jakiś łach nań czeka bo kto nie qma hondzi jak dziecko we mgle - po omacku błądzi przyrównaj to do szachów, do wieży albo gońca kluczowe figury - pozdrówka dla Japońca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Japoniec
Noworodek
|
|
« Odpowiedz #4 : Maj 07, 2003, 14:08:56 » |
|
 jestem zaskoczony że lecą takie rymy z Graphiego strony . Facet pełną gębą Hondą zachwycony . To jest zarazliwe powiem wam odrazu chyba moją Hondę wyciągne z garażu , i niech mnie gonią w golfach kawalery i tak w swych maszynach czują sie jak szarik w T-34 . Czas maszyny nasze naświcowac i na majowy zlot na cacy przygotować. Niech ludzie zobaczą ile w 3 city nasze Hondy znaczą . Honda to japońska fura więc pełna fachura . A na koniec z miejsca tego chciałbym pozdrowić Vilka , Czika , Adama , i innych oraz Graphiego . Trzymajmy forme chłopaki i niech nam zazdroszczą naszych Hond ludzie z VW oraz inne kaszlaki . To mówiłem ja Japoniec trener pierwszej klasy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #5 : Maj 07, 2003, 14:30:16 » |
|
hę, nie bądź taki zaskoczony o me zdolności popytaj się mojej żony albo kolesi, którym obcy jest styl Wu-i-eŚ siedzę w tym od lat, czasu szmat mikrofon mym żywiołem, dj to mój brat więc start, odkrycie kart czy Twoje rymy to przypadek ...świat pełen jest zagadek czy powstają Twoje rymy tak szybko, jak od płomieni dymy? pytanie me ma dużą wagie czekam na info na g.g. 2171100
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vandall
TopGun

Marka: SUBARU
Model: Legacy
Silnik: łoooo - masakra
|
|
« Odpowiedz #6 : Maj 07, 2003, 17:27:21 » |
|
no chłopaki, tresci moje zaskoczenia to oznaki bo tu honda mocna marka i na rymy twarda walka, emocje mi sie udzieliły i wten sposoob ciągne rymy. powiem szczeze zaskoczony obrotem sprawy lece ja na myjnie z autkiem pozałatwiac sprawy. a po drodze niech niejeden gumbas z golfa, forda pozna co to jest ,panieee, ta honda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #7 : Maj 07, 2003, 17:39:08 » |
|
Vandalla rymów skala mi podpowiada, że on myśli, że tu swada a to nie tak, walki tu brak myśli wymiana żadna maniana bez stresu, przy dniu kresu załatw swoje sprawy dbasz o autko - jesteś prawy mam rymów, jak asów, pełne rękawy ale dość zabawy bowiem wiem że każdy z nas ma bzika na punkcie civica albo innej hondziawki to są zaj....ste zabawki pozdrowień słów kilka dla admina Vilka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerryk
Gość
|
|
« Odpowiedz #8 : Maj 08, 2003, 23:20:04 » |
|
"Masz taką jedną słabość, i to nie byle jaką..... to dla niej wcześniej wstajesz, w pogodę byle jaką..... i dla niej jesteś gotów, objechać wszystkie ronda....... i nic dziwnego przecież, na imię jej właśnie HONDA ! "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ladapis
Ogolna

|
|
« Odpowiedz #9 : Maj 08, 2003, 23:59:08 » |
|
Choc mam na jej punkcie bzika, Wazna jest jej specyfika Jak nie wcisniesz duzo gazu To nie ruszysz wnet od razu. Lecz jak wkrecisz na zegarku To ci reke wyrwie z barku. Te obroty to podstawa Wtedy jazda jest ciekawa Pilnuj jej obrotomierza I juz masz dzikiego zwierza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paff
|
|
« Odpowiedz #10 : Maj 09, 2003, 07:01:31 » |
|
hehehehhehe niezłe  ) Trzeba to gdzieś opublikować . Pozdrowionka Paff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vilk
|
|
« Odpowiedz #11 : Maj 09, 2003, 08:24:11 » |
|
Nie bede psul zabawy i ciekawe ile jeszcze tego wysypiecie z rekawa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michuu
|
|
« Odpowiedz #12 : Maj 11, 2003, 13:14:40 » |
|
Mam pomysl moze wilku zalozy jakis taki dzial teksty i rymy mozna puzniej jakas plyte nagrac 
|
|
|
|
|
|
GSX- R
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #13 : Maj 16, 2003, 15:02:14 » |
|
Michuu się pyta czy będzie płyta temat otwarty, karta odkryta trzeba chęci i trochę money zespół zgrany ksiądz, 2 dz...wki i organy ale to nie my my się z tym miniemy swoje wiemy 3mamy pion pedryle won mam w tym swój cel pokój ziomom z honda.gda.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radzio
Młodzieniaszek

|
|
« Odpowiedz #14 : Maj 16, 2003, 16:58:58 » |
|
ACH TE JAPOŃCE TE FURY MARKI HONDA KAŻDA LASKA W MIEŚCIE SIE ZA NIMI OGLĄDA NAWET ŻONA MA TĘ FURĘ KOCHA CO PRAWDA DO 3TYS. TYLKO JĄ KRĘCI ALE GDY ONA TO ROBI TO MNIE TO NĘCI JA PO GARACH JEJ DAJE AŻ KAŻDY NA ULICY OGLĄDA SIĘ I STAJE MU SKÓRKA GĘSIA WIĘC PRYSZCZE KARTONY I INNE PADAKI ZJEŻDŻAĆ NA PARKING ROBIĆ MIEJSCE DLA HOND I ICH PAKI  KOCHANE CHŁOPAKI GDY W MIASTO SIE WYPUSZCZĄ ŻADNEJ DUPIE JAK JA NIE PRZEPUSZCZĄ DRŻYJCIE DZIEWCZYNY GDY JEDZIE HONDA ZARAZ WAS SPOTKA FIRMY HONDA "SONDA"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #15 : Maj 17, 2003, 13:36:35 » |
|
Honda rządzi to myszką nie trąci kto sądzi inaczej - błądzi nie qma bazy, nie zna hondzi ja to wiem to nie fantasy ani Lem ani wytwór chorej wyobraźni nie podejrzewam o to swojej jaźni myślisz inaczej - potrzebujesz łaźni po dobrej kąpieli rozum sie rozjaśni tak, właśnie, rzucam rymami strasznie nie ma lepszego, Koleżanko i Kolego stara szkoła, spójrz dookoła mój talent potwierdzą i Tweety, i Pszczoła zgoła też inni, co znają Graphiego i wiedzą, dlaczego wyp...lam w kosmos ego swoje, to nie są przeboje to moje podboje potrzebne, jak w morzu boje więc nara, to nie żadna mara jadę na miasto dać trochę po garach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radzio
Młodzieniaszek

|
|
« Odpowiedz #16 : Maj 17, 2003, 15:59:30 » |
|
do mojej hondzi dorwała sie żona zasuwa od rana jak poparzona bak cały mi chyba osuszy błagam nie rób tego mej duszy zarabiam i v-power w nią leje zostaw mi trochę bo sie łzami zaleje i ja chce troche w prawy powciskać środkowy nie dla mnie lece 2-paki wyciskać dla HONDZI to betka dla reszty z górki ledwo 100 muza? nie trzeba - sebring miło buczy inni sie boją - ulica tak uczy lece na miasto wyciskam z niej maxa kręci to HONDE, mnie i BASTA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ladapis
Ogolna

|
|
« Odpowiedz #17 : Maj 17, 2003, 19:19:21 » |
|
Pojawiły sie mocne zarzuty - Ksiadz z grzesznicą został poszczuty. Czy konkretne to osoby... nie wnikam, Lecz rozmowy wcale nie unikam. Wrzody są na każdym ciele W domu, w rządzie i w Kościele. Grzeszą meżczyzni i błądzą kobiety Bo ludzmi jestesmy... niestety. Kto jest bez winy Niech pierwszy urządza kpiny Kto ma czyste sumienie Niech pierwszy rzuca kamienie. Słowo i rym tylko poucza, Za to czyn porwać innych umie. Kto przez serce drogi nie wyklucza Ten szybko powyższe zrozumie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radzio
Młodzieniaszek

|
|
« Odpowiedz #18 : Maj 19, 2003, 16:54:32 » |
|
póżniej coś naskrobie bo musze spadać ale myślałem żę my o hondzinkach skrobiemy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #19 : Maj 20, 2003, 17:08:27 » |
|
na pewno mi nie zwisa myśl Ladapisa jak woda w kranie tak powszechnym jest równanie xiądz = brzdąc ale nie błądźmy w kanale będziemy to czytać za tygodnie i miechy Stary - to tylko zwykłe śmiechy bez ataku nie dzielmy piór na ptaku czasem wolny i ślepy jest rym jestem szczery - nie idę w dym (co najwyżej wiodę prym  ) kończąc z tematem tym nie chciałem obrazić ani urazić może te sprawy są ważne lecz na tym forum - zbyt poważne ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|