|
Graphi
|
|
« : Maj 07, 2003, 11:27:37 » |
|
bo honda to samochód, jak dla Bonda kruz po mieście, każda laska się ogląda stajesz na pasie każda fura na wypasie się chowa, czy stara, czy też nowa kazdy leszcz z be-emy, który ma problemy każdy gej z mercedesa, co wyłapuje stresa każdy burak z fał-wi, co mówi, że on wi bez szans na starcie frajerów mam w pogardzie mówcie do mnie: nasz bardzie to mówił Graphi co rymem władać potrafi teraz już ze strony znika wsiada do civica wyjątkowego, niczym rodzynek w cieście see ya, narka, spotkamy się na mieście 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Ananas
Bywalec

Model: CIVIC ED6
Silnik: D15B2
|
|
« Odpowiedz #121 : Sierpień 28, 2006, 17:50:38 » |
|
Witam Się z wami wszytkimi siłami Ja jeszcze nie, ale wy już jeżdzicie Hondami. Czas mija, gdy ja zbieram kase, By w końcu Hanką wyruszyć w trase. Zamierzam kupić coś co was nie zdziwi, Bo szukam piękniutnkiej Hondy Civic. Gdy już ją znajde, a sił mi starczy Przedstawie wszystkim o co musiałem tak walczyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radzio
Młodzieniaszek

|
|
« Odpowiedz #122 : Wrzesień 10, 2006, 23:18:02 » |
|
hej, Koledzy - dawno mnie tu nie było bo w życiu mym się sporo zmieniło stała się tu tragedia wielka ( i nie chodzi tu o Edwarda Gierka) niechcący Hondzi się wyzbyłem bardzo się tego zawstydziłem mieszkanie za to nabyć mi się zdało jestem teraz na swoim mówię to śmiało za strzałą niebiaską łzę uroniłem nos i usto na kwintę spuściłem nocami do niej wzdycham, czynu żałuje serce mnie boli i do dzisiaj kłuje tym bardziej że gość uszczelkę wydmuchał tak mych uwag co do hondy się słuchał POZDRAWIAM 3miasto szczególnie Graphiego co u Ciebie słychać co się zmieniło kolego? życzenia Wam wszystkim składam gorące miejcie luz na drodze jak motyl na łące przyznać się do zdrady też muszę już nie mam hondy lecz wciąż się ku niej kusze swą dusze kogo to obchodzi że transakcji byłej żałuje co myślę i co planuje nikt nie wyczuje marzeniem moim honda Nsx pozostała myślę że kiedyś będzie taka moją i że będzie CAŁA POZDRAWIAM ------------------ RADZIO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #123 : Wrzesień 10, 2006, 23:50:03 » |
|
Radziu - Ziomie - witaj, Stary co u mnie nowego? w Grzybnie czary-mary nerwów tłumy, chmary (przestaję już je widzieć przez moje okulary) jeszcze chwilka mała, z deczko a wyjedzie me Jajeczko zamknie się niejedno wieczko polane niezdrową wódeczką niejedną Hanią żyje człek wszak masz 21. wiek idź do banku, weź czek ... chlupot szampana, kieliszków - brzdęk! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
natasha
Noworodek
|
|
« Odpowiedz #124 : Wrzesień 16, 2006, 16:25:10 » |
|
WYSZEDŁ GRAPHI NA PODWORZE I... UDAJE RAMBO  UDAWAŁBY DŁUZEJ GDYBY... NIE WPADŁ W SZAMBO.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bart352
Mod_HT

Model: HR-V
Silnik: D16W5
|
|
« Odpowiedz #125 : Wrzesień 16, 2006, 18:00:33 » |
|
WYSZEDŁ GRAPHI NA PODWORZE I... UDAJE RAMBO  UDAWAŁBY DŁUZEJ GDYBY... NIE WPADŁ W SZAMBO.
 Spieramy się z opinią nie z człowiekiem, kartka za naruszenie regulaminu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GTC_CIVIC
Noworodek
Model: CIVIC
|
|
« Odpowiedz #126 : Styczeń 10, 2007, 18:44:32 » |
|
Cokolwiek będzie, cokolwiek się stanie, na zawsze przy Hondzi zostane!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fryta
Forum Master

Model: Accord
Silnik: F22Z2 VTEC
The Power of Dreams
|
|
« Odpowiedz #127 : Styczeń 10, 2007, 21:47:45 » |
|
Gdyby Honda była "mała" to na światłach by nie stała. 
|
|
|
|
|
|
Zabytkowym motorem (K750) do ślubu? pytać jakby co.
|
|
|
domisiaslytherin
Stały Bywalec

Model: 620
|
|
« Odpowiedz #128 : Styczeń 11, 2007, 13:49:14 » |
|
Gdy Cię tylko zobaczyłam zmysły moje poruszyłaś podświadomie gdzieś wiedziałam będziesz tylko moja - mała... Pierwsze lody - niepewności, nieśmiałości przełamałaś I potężny ryk silnika usłyszałam Więc czy stoisz czy też jedziesz dumą moją jesteś przecież Bo przy Tobie nic nie muszę czuję - mamy jedną wspólną duszę Niewidzialne skrzydła niosą krętą i bez końca szosą... Lubię kiedy jadę razem z Tobą a za nami ciemna droga Ciemność nocy nas spowija W Tobie tkwi ogromna siła w którą wierzę, której ufam która nigdy nie oszuka która uczy mnie pokory gdy uważnie Hondy słucham Lubię kiedy szepczesz mi do ucha Silnik mruczy kołysankę noc jest długa jeszcze tyle kilometrów jest przed nami we dwie razem sobie radę z nimi damy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BOREK112
Stały Bywalec

Model: 8 gen.
Silnik: Benzynowy
www.natech.pl
|
|
« Odpowiedz #129 : Styczeń 15, 2007, 17:46:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaElk
Bywalec

Model: Accord USA
Silnik: 2.2
|
|
« Odpowiedz #130 : Luty 18, 2007, 08:14:25 » |
|
Gdy zobaczyły Cię me oczy wsiadłem...odpaliłem - o nic nie huczy silnik zyleta, w radiu Techniawa, w mieście Hania wszystkich z nóg powala... Biały Accord w dzień czy w nocy zap**** do pomocy Dzisiaj wszystkich was pozdrawia... bo z garażu wypie*****
|
|
|
|
|
Honda ubezpieczona przez Mafie - Stuknij ją, a oni stukną Ciebie ;]
|
|
|
Hasu
Młodzieniaszek

Model: Civic
Silnik: to tajemnica 
|
|
« Odpowiedz #131 : Marzec 23, 2007, 20:16:15 » |
|
jestem nowy w tym klubiku lecz pomysłów mam bez liku nową Hanią dysponuje ona wszystkich zaszokuje noc na mieście już zapada w domu zostać nie wypada ona już z parkingu mróga bo ją tu dopada nuda Więęęęc.... Wypad na miasto na pełnym gazie jesteśmy z Hondą zgodni w fazie już za zakrętem psy się czają lecz mojej Hani dzisiaj nie obczają migne im jak światła promień a na zegarku dwusetny stopień nie ma co zwalniać i czekać na leszczy bo ja tutaj od wszystkich jestem lepszy świat już się budzi rymy kończyć pora i jeszcze pozdro dla administratora;]
|
|
|
|
|
|
 Hasu "Deus ex machina"
|
|
|
Godles
TopGun

Marka: Mersii+honda
Model: Vito+prelude
Silnik: 2,3 D+H22a
|
|
« Odpowiedz #132 : Kwiecień 03, 2007, 16:40:44 » |
|
Łubu dubu łubu dubu niech nam zyje.......no kto??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #133 : Kwiecień 03, 2007, 17:17:26 » |
|
Łubu dubu łubu dubu niech nam zyje.......no kto???  Wielki Usidlony - od dnia ślubu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raholo
Młodzieniaszek

Model: Civic V gen
Silnik: d15z1
|
|
« Odpowiedz #134 : Kwiecień 15, 2007, 15:02:36 » |
|
Najlepsza na swiecie czlowieku jest Honda na ekonomicznym V-Tecu.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonewolf
Noworodek
Model: civic
Silnik: 1.8L 140KM
misikisia <the power of change..>
|
|
« Odpowiedz #135 : Kwiecień 20, 2007, 21:15:13 » |
|
w zasadzie to grafi tylko rymowac potrafi.. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Honda <Power of.. dreams that comes true>
|
|
|
|
Adamek
|
|
« Odpowiedz #136 : Kwiecień 20, 2007, 22:30:38 » |
|
w zasadzie to grafi tylko rymowac potrafi.. pozdrawiam
Mowisz ze tylko Graphi rymowac potrafi On dlugie lata ma tego bata Nie pije, nie pali Oj cos mi sie tu wali Niezly z niego chlopaczyna Fura Honda, git rodzina Plyta rymow poskladana i na twarzy ma banana Lecz choc czasem Ciezko bywa raz przegrywa, raz wygrywa Ciagle tnie po zycia drodze Ciagle prosto, w wielkiej trwodze Jedna Honda, druga Honda, jak to bylo? "fura Bonda"? Bo ta Kasta najlepsza jest i basta! EDIT!! No i uprzedziles Mnie znow nasz Bardzie lecz z szacunkiem nie w pogardzie czasem zdarzyc sie cos moze ze i vtec nie pomoze wiem ze Honda furak Bonda Jednak teleportu tam wciaz nie ma wiec nie jedna byla sciema jak na starcie, na pozarcie wystawiono biedna Hondzie lecz to bylo jakies prącie co kierowac nie potrafil dostal baty, bo nie trafil ani w czas ani w gaz ani w gicior przeciwnika no i nie mial tez wirnika  co to wiecej ich w Hondzinach strzezcie sie w kazdych godzinach teraz Hondy swiszcza gwizdza niejednego znow rozpiżdżą!!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2007, 22:39:41 wysłane przez Adamek »
|
|
Bogu dzięki za przyjaciół, Bogu dzieki za ludzi, którzy mało mówią a dużo mogą, szydera i śmiech w twarz tym, co mówią że mogą a gówno mogą. A wy sie zastanówcie nad sobą.
|
|
|
D-Nice
Stały Bywalec

Model: 5gen
Silnik: d15b2
|
|
« Odpowiedz #137 : Czerwiec 18, 2007, 10:37:45 » |
|
Dla skacowanych: Muszę się napić Coli bo mnie rozp...doli Napijmy się maślanki będą ładne rymowanki... pozdro 
|
|
|
|
|
|
Jeżdżenie Hondą to stan ducha...
|
|
|
McPrick
Bywalec

Model: Cif
Silnik: d14a2
|
|
« Odpowiedz #138 : Sierpień 08, 2007, 14:45:37 » |
|
Kiedy wibija 9-ta sekunda do stówki rozkręca się moja hunda. Na rondzie bokiem, aż gnie sie mi buda nie patrze wtedy, kto idzie z buta. Wnet szukam, gdzie z golfa łeb dynda żeby pokazać, ze to jest drynda. W lusterko juz patrze - bieg redukuje wnet w golfie na masce dymek londuje. Golfista w rękach kiere już ściska ostatnie soki z fałweja wyciska. Wreszcie po chwili zakończył żenadę ja wreszcie dopijam swą orenżadę. Kocham swą Honde, ją tylko szanuję jadę do przodu-wciąż się lansuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pit
|
|
« Odpowiedz #139 : Listopad 16, 2007, 17:18:20 » |
|
Twoja stara to twój stary, ja mam 4 gary, 93 puchary, na boku AdMoto sztandary, dolot, wydech, bil w zawiasie, i pozdrawiam jakąś Kasie 
|
|
|
|
|
|
WWW.PASSWORDJDM.PL
|
|
|
Womer
Mod_HT

Model: Accord Coupe/Civic 4g/EJ9
Silnik: F22B5/d15b1++/d14a3
ROCKZ.PL
|
|
« Odpowiedz #140 : Styczeń 27, 2008, 22:46:48 » |
|
kocham moją Hondę kocham ją nad życie dźwięk jej jest dla mnie jak marzenie czy to 1.5 SOHC czy 1.6 DOHC ryczenie o nią zawsze zazdrosna jest żona kiedy stoi obok domu umyta i wypieszczona gdy czasu mam troszeczkę biorę gąbkę, szmatkę i szczoteczkę i czyszczę tu i tam póki naprawdę za czystą jej nie uznam kiedy najmniejszy detal sprawia kłopoty nie śpię tak długo że wstać nie mogę do roboty marki Honda nigdy nie zdradzę prędzej usiądę na granacie i w niebo się wysadzę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|