|
Graphi
|
|
« : Maj 07, 2003, 11:27:37 » |
|
bo honda to samochód, jak dla Bonda kruz po mieście, każda laska się ogląda stajesz na pasie każda fura na wypasie się chowa, czy stara, czy też nowa kazdy leszcz z be-emy, który ma problemy każdy gej z mercedesa, co wyłapuje stresa każdy burak z fał-wi, co mówi, że on wi bez szans na starcie frajerów mam w pogardzie mówcie do mnie: nasz bardzie to mówił Graphi co rymem władać potrafi teraz już ze strony znika wsiada do civica wyjątkowego, niczym rodzynek w cieście see ya, narka, spotkamy się na mieście 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
radzio
Młodzieniaszek

|
|
« Odpowiedz #21 : Maj 22, 2003, 19:49:24 » |
|
gdy ostatnio tu byłem rączki na klawiature położyłem żonka zaraz przyleciała w d... kopneła i do sklepu wysłała w HONDE więc sie wpakowałem na miasto ruszyłem a to co ujrzałem opowiem WAM mili moi niech każdy wie czego się Radzio boi pijanych frajerów za fajerami co jeżdżą w zębach z fajkami po kilku browarach siadają za kółko nie myślą więc plączą sie w kółko aż kogoś trafią na pasach lub drodze przejadą go całkiem lub "tylko" po nodze "JAK CHAM ŚMIAŁ STAĆ MI NA DRODZE?! NIECH WIE KTO TRZYMA ZA WODZE!!!" tak baran czuje sie panem aż spotka sie z drzewem lub ze szlabanem potem przed sądem będzie sie tłumaczył że on był chory i pewnie majaczył "POMROCZNOŚĆ JASNA" tak sie nazywa i browar do życia ją przyzywa cierpią niewinni głównie dzieci a matił jeżdzi i jakoś mu leci Radzio jest zawzięty na takich baranów jak spotka nie przepuści żadnemu z"panów" o swych przeżyciach co na drodze spotkał opowie Wam kiedyś, jak krowe napotkał jak stado kuropatw centralnie przyjął ptaszka z chłodnicy - cóż, musiał to wyjął lecz po miesiącu gdy sie ususzył i po mału sam już sie kruszył to wszystko Hondzia z Radziem przeżyła a co sama widziała co zobaczyła to niech zostanie w jej pamięci niech jej błogosławią wszyscy święci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radzio
Młodzieniaszek

|
|
« Odpowiedz #22 : Maj 22, 2003, 20:02:00 » |
|
Hondka ma w sobotę miała pecha po grilu z wieczora dopadła ją kapcia zmora trzy lata jeżdziłem gumy nie przebiłem żona ma do sklepu wyskoczyła i kapcia mi załatwiła alumka zdjąc musiałem a ile sie przy tym napłakałem "kulawa" fura sie zrobiła, stalowa ?! cóż niechby była lecz tylko do wulkanizatora który to dla flaków jak zmora gwóźdź piękny mi wyciągnął dziórę załatał i za kieszeń dobrze pociągnął lecz Hondka humorek odzyskała "lacze" piękne lśnią jak skała wulkaniczna tak cudna zagraniczna czarna szeroka opona matowa już załatana jest jak nowa na spacerek się więc wypuszcze może jakąś niunie do Hondzi wpuszcze Razem sie zabawimy - jakość łatki paląć kapcia sprawdzimy więc spadam już na miasto na jakiś szybki numerek, kawę może ciasto amoże kolacje ze śniadaniem Hondzia to załatwi to jej zadaniem ------------------------------- Pozdrowionka RADZIO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #23 : Maj 24, 2003, 19:30:02 » |
|
Radzia poemat jest wypasiony pokój dla niego i pokłon dla jego żony (niech dba o spokój mamony nie jeździj po gwoździach, to mąż zadowolony) czasem się zwierz zapchlony położy na chłodnicę ... pewnie na hondzie ma chcicę a co do żurów - też ich czasem widzę w środku za nich się wstydzę niech wyp..ją buraki za miasto, daleko, za Wdzydze a najgorsze są palanty nowobogackie - alkohol i kanty taki szyk, nowy trick lecz nie shot, zwykły gniot ma więcej kasy, myśli, że jest pan jedyne antidotum - bardzo duży gun na koniec dla Radzia dwa słówka STARY POZDRÓWKA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radzio
Młodzieniaszek

|
|
« Odpowiedz #24 : Maj 25, 2003, 14:07:19 » |
|
Graphi od rymów kolego widzę, że główkę masz od nie byle czego furki marki HONDA sławisz a frajerom i leszczom morały prawisz TAK TRZYMAJ  mówi Radzio a jeździj rozważnie lecz nie jak dziadzio zielonej furki nie przemęczaj o stan jej dbaj i śrubki dokręcaj ona Ci awarią na pewno nie odpłaci a jak wiesz jej i Tobie to się opłaci jak żonke ubłagam to na zlocie się zjawie wtedy może pogadamy jak to przy kawie spadam więc teraz, no to NARA idę myć fure i to nie jest kara to czysta przyjemność - rytuał prawie gdy sam to robie, wiem co piszczy w "trawie" HONDKA na myśl o myciu się uśmiecha dziś kapcia nie będzie!!! nie chcemy pecha -------------------------------------------------- RYMOWANIA UDANEGO OD RADZIA DLA GRAPHIEGO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 05, 2003, 14:02:38 » |
|
czipsy mam w nosie i te, co w lanosie czy też w polonezie ciśnie pedau pedau  ile wlezie ale to nic nie da zabrakło wahy - w policji bieda a pod koniec miecha bierze Staś Wiecha (razem tworzą parę  ) biorą suszarę i w rękę lizaka - to profesja taka. Jest też podobna tylko bardziej nadobna tam też bierze lizaka w rękę lecz nie odczuwasz to, jak mękę morał: na poboczu ulicy za lizaka Cię policy reprezentacja policji i ulicznicy ... więc po co przepłacać, jak nie ma różnicy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #26 : Czerwiec 11, 2003, 17:14:34 » |
|
ein, zwei polizei koniec miecha - dla nich raj pieczara, w ręku suszara - dawaj! nigdy jeden, najczęściej para lecz od mojej hondzi - WARA! nigdy "hi", zawsze "nara" nie spojrzą, że wspawana ćwiara że jeżdżący szpachel, miękki niczym wafel za to ciemne szyby dla nich w oku solą (zaraz się dop.....lą) rozumiesz, o czym mówię, Kolo albo zaspawane klamki "a gdzie są tu zamki?" ... i mandaty wsadź se w ramki * lepiej w każdym calu mieć furę po legalu a oszczędzone pieniądze wydaj na żądze i przepij na balu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adamek
|
|
« Odpowiedz #27 : Czerwiec 11, 2003, 17:27:04 » |
|
Kiedy wsiadam do PRELUDY nie narzekam juz na nudy piekne brzmienie, piekna linia moglaby byc warta miliard ! tak bym zbieral, tak bym ciulal ale w koncu bym sie bujal  Honda jedna jest,jedyna nie ma na nia skur@#$% 
|
|
|
|
|
|
Bogu dzięki za przyjaciół, Bogu dzieki za ludzi, którzy mało mówią a dużo mogą, szydera i śmiech w twarz tym, co mówią że mogą a gówno mogą. A wy sie zastanówcie nad sobą.
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #28 : Czerwiec 20, 2003, 20:52:23 » |
|
ryk silnika do rodu Kopernika się wybiera ekipa żadna lipa najlepszy sort, wybrana kasta reprezentacja Hondy z 3miasta koniec czerwca, w banii looz pełen zbiornik - będze kruz ekipa zwarta, swojej ceny warta w tej talii Honda to najwyższa karta ... niech żadna ptaszyna lepiej z nami nie zaczyna bo zgaśnie, jak wrzucona w kibel fajka ... miejscem kreskówek jest przecież w TV bajka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scatman
|
|
« Odpowiedz #29 : Czerwiec 22, 2003, 17:58:38 » |
|
siemanko hondzia jest ganianko hondzia ganiam i ganialem wszystkie<prawie>furki z tylu zostawialem zona namnie krzyczy ze wyladuje w kaplicy teraz musze udawac gdy ide sie poganiac nic jednak tego nie zmieni gdy HONDZIE sie ceni.... to bylem ja jastrzabek trener sekcji koszykarek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radzio
Młodzieniaszek

|
|
« Odpowiedz #30 : Czerwiec 29, 2003, 13:19:25 » |
|
piękne lacze piękne szybki piękne drzwiczki i silniczki to są furki marki honda za nimi każdy sie ogląda po ulicach gdy smigają wszystkie fury w d......... mają nikt im wyżej rury nie podskoczy bo dostanie spalinkami prosto w oczy które łzami sie zaleją że im hondki w dupe leją gdy śmigają po tym kraju gdzie daleko jest do raju dla samochodziarzy - nas gdzie autostrad szeroki pas do ścigania nas zaprasza gdzie te hondki-furki klasa pokazują jak sie jeżdźi hondki nikt nie zajeżdźi
-------------------------RADZIO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #31 : Lipiec 15, 2003, 00:33:14 » |
|
uliczny artysta liryka czysta bez kitoo, szczera kłamstwa nie zawiera i szybka tak, jak tylko Honda się zbiera a w mieście afera ? nowy samo-CHÓD? niektoorym z pyskoow "ŁOOO" "może colt, a może to daewoo" jedyną odpowiedzią będzie mój chłód zap...alam, robię dobrą prasę a jakiś pajac chce liczyć moją kasę przelicza ją na swoją masę widzę spojrzenia - zawistne? łase? BASTA! żaden pederasta z mojego miasta nie będzie ze mną mieszał mego ciasta banię i ręce mam zaradne ciężko zaginam, robię a nie kradnę wieśniakoo bury w tej foorze będą skoory i śmigło co spod ch...ja twego się wyślizgło i drewniany barek w kolorze śliwki a z tyłu na kanapie 3 nadziane dziwki nie dopuszczę żadnego cwela do mojego portfela
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radzio
Młodzieniaszek

|
|
« Odpowiedz #32 : Listopad 23, 2003, 17:03:18 » |
|
hej graphi kolego z furą niczego, niczego rymki klepiesz jak chłop z miasta gość z ciebie równy jest i basta dawno mnie tu nie było dużo sie zmieniło hondke dalej u siebie sławie i hamom złe myśli w zarodku dławie zimówki na furke już zarzuciłem jade się ślizgać o tym marzyłem pozdro dla 3miasta śle radzio nara znikam dziś i basta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #33 : Listopad 24, 2003, 18:18:45 » |
|
ja też piszę przerywam ciszę z Polski przyszło pozdro więc na miękko, nie na ostro (bracie, a nie siostro  ) nie jesień - i nie zima zwierz w lesie już kima choć śnieg jeszcze się nie ima cała nasza klima do kupy się trzyma stawiamy kolejnego iksa mamy w 3Mieście NSX'a ... więc Radzio może skoczy nad morze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adamek
|
|
« Odpowiedz #34 : Listopad 26, 2003, 01:18:36 » |
|
heh ale liryke skrecilem, nawet sie nie pomylilem, pod wplywem chwili,moze nie naleze do debili ? a tak, to ze kasy brak, ze rozwalony mam zderzak, ze przerejestrowania brak, ze czuje sie jak wrak, pier@#le to wszystko, swiat to wysypisko, jak sie tutaj nic nie zmieni, beda tylko biznesmeni, reszta ludzi sie nie zbudzi, koniec swiata nieuchronny ja w tej bitwie jestem stronny, chce cos zmienic, lecz sil braknie, juz nie raz bylem na dnie ! H3m to moje grono i przyjaciol mam tu sporo, taka paczka H3m, sa najlepsi ja to wiem. nie napotkasz tu zazdrosci, wiecej tu jest przyjaznosci, z otwartymi ramionami przywitamy sie i z wami. Lecz nie kozacz skur@#$%nie zadrzesz z nami pewnie zginiesz  Kto Graphiego lirycznego odzwierciedlenia jego Ego nie posluchal chociaz raz, to nie pozna czastki z nas, taka prawda jak jej slowa, napisala mądra glowa !! H3m Hondy z trojmiasta, pierwsza liga, nasza kasta, zgrana grupa no i basta!! kilka zwrotow tu zawartych pozyczone z piosenki N.R.H. "H3m" 
|
|
|
|
|
|
Bogu dzięki za przyjaciół, Bogu dzieki za ludzi, którzy mało mówią a dużo mogą, szydera i śmiech w twarz tym, co mówią że mogą a gówno mogą. A wy sie zastanówcie nad sobą.
|
|
|
radzio
Młodzieniaszek

|
|
« Odpowiedz #35 : Grudzień 25, 2003, 22:19:08 » |
|
gazete se dziś zakupilem otwieram i GRAPHIEGO Fure zobaczyłem szczena mi z hukiem opadła (żeby ją wsadzić użyłem imadła) pełen podziwu jestem dla zmian je doceniam nie jestem cham marzy mi sie też fura tak zbajerzona ale łape na kasie trzyma żona 3miasto chętnie odwiedze jak zrobie furę teraz na d... siedze jako belfer zawód mam taki że tylko w wakacje jestem wolny jak ptaki wtedy hondkę ku wam skieruje już sie tam widze,już to czuje ------------------------RADZIO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #36 : Grudzień 28, 2003, 17:20:42 » |
|
jestem rad dla Radzia ta gazeta to Auto Świat czy też Auto Moto ... wie to kto to? jeden ...j tam samochód mój jestem zadowolony ... czarny? nie zielony? pytam się Żony a Ona; no co ty!? (też ze wzrokiem kłopoty) ... ale to szczegół, głupoty ... drukarza psoty? (bo tam pracują młoty  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adamek
|
|
« Odpowiedz #37 : Czerwiec 13, 2004, 21:12:40 » |
|
A juz myslalem ze ten post umiera, ze nie ma wsrod nas zalazkow na rapera, a tu nowy kolega z rymami wybiega w niedzielne popoludnie by nie bylo nudnie, po angielsku nawija i frajerow zabija, znajomoscia angielskiego chce dogonic jego jednak nauka ze szkolnych lat poleciala w swiat, wylecialo z glowy i umysl stal sie plowy, nie kolorowy, moze ktos jeszcze cos dorzuci bo ten post sie smuci!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 14, 2004, 09:17:19 » |
|
 karp na stole ja p...olę nowy Kolo, co swą wolę walki, bez kalki dobrze miesza, jak whiskey i colę taką mam rolę by kawę na ławę - czy na stole postawić prosto i spytać - chcesz być krostą ulotnym nickiem forum przerywnikiem czy walczyć dzielnie, ramię w ramię dać powód do dumy swej Mamie iść prosto do boju - jak uczą w wojsku pozdro, HPR_NEO - tylko pisz PO POLSKU 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graphi
|
|
« Odpowiedz #39 : Lipiec 10, 2004, 13:36:31 » |
|
się umówmy (jak równiejszy i równy) czy w Gdańsku, czy w Bielsku nie rymuję po angielsku pojadę z Tobą po anielsku z Warszawy Kolego ... coś się czepił angielskiego to nie kręci moje ego lecz polski język, jak klocki Lego by sqmać mógł każdy - oto, dlaczego kiedyś angielski - szpan tera żenua - wie to Pan nie traktuj tego tak, jak ran zakręć szambo i odkręć lepiej kran 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adamek
|
|
« Odpowiedz #40 : Lipiec 10, 2004, 16:44:44 » |
|
Kolega ma angielski flow my wolimy polski Joł  nie kakzdy tu jest wyuczony co niektory na to wyczulony by promowac jezykowo narodowo bo wolimy polskie slowo rymowane tu skladane z dokladnoscia dobierane Nie mowie ze to zle nie zrozum mnie tak nie Lecz polski jezyk wyjatkowy kolorowy najcenniejszy narodowy jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|