Honda Trójmiasto
Lipiec 31, 2010, 11:17:32 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności:

Strona główna   Forum   Pomoc Szukaj Kalendarz Galerie prywatne Galeria zloty Poczta Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: MOŻESZ ZOSTAĆ ŚW. MIKOŁAJEM  (Przeczytany 16714 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Adi
Administracja

Marka: Honda
Model: Civic & Accord
Silnik:  1,6 & 2,2

3232260
WWW Email
« Odpowiedz #100 : Grudzień 23, 2008, 07:29:27 »

Drodzy Mikołaje i darczyńcy !
Przedstawiam Wam relację foto z wczorajszej akcji.
Jest mi niezmiernie miło iż  także w tym roku akcja doszła do skutku,dzieki Waszej hojnosci i zrgania wszystkiego.
Jak co roku H3M pokazało klasę H3M
Obecni wczoraj Mikołaje ,mogą potwiedzić że do szczęścia dla dzieci tak niewiele potrzeba.
Cieszę się że mogliśmy uczestniczyć w tej akcji dzięki Tobie Ina.
A teraz foto :

jaroszx
Stary Wyjadacz

Model: eh9
Silnik:  d15b

3884143
Email
« Odpowiedz #101 : Grudzień 23, 2008, 09:01:28 »

Naprawdę było bardzo pozytywnie H3M  H3M Tak jak Ina powiedziała może i z Wielkanocą uda się coś zdziałać H3M Pożyjemy zobaczymy H3M

Pozdrowienia dla Wszystkich H3M

MarcusXXL
Stary Wyjadacz

Model: Prelude V
Silnik:  F20A4

-> Moja Dziunia <-

8162771
« Odpowiedz #102 : Grudzień 23, 2008, 09:10:37 »

Kurcze chciałem z wami pojechać ale niestety z pracy mnie nie puścili H3M
Teraz widzę że mam czego żałować.
Uśmiech na twarzy dziecka - bezcenne!!!

Arni K
Stały Bywalec

Model: Civic Coupe
Silnik:  D16Z6 - ale mocy brakuje :/

4929234
Email
« Odpowiedz #103 : Grudzień 23, 2008, 10:24:44 »

Fajnie, że mogliśmy pomóc dzieciakom, myślę że choć trochę przybliżyliśmy im atmosferę zbliżających się świąt  H3M Tyle mikołajów i mikołajek w jednym miejscu na raz, to chyba jeszcze nie widziały  H3M Oby więcej takich akcji  H3M

Womer
Mod_HT

Model: Accord Coupe/Civic 4g/EJ9
Silnik:  F22B5/d15b1++/d14a3

ROCKZ.PL

557662
Email
« Odpowiedz #104 : Grudzień 23, 2008, 10:25:05 »

było naprawdę miło, szkoda tylko że tak mało ludu ze starej ekipy (gdańsk, gdynia), tu szacunek dla ludzi z Kartuz, którzy przyjechali aż w trzy auta H3M radość tych dzieci... tego się nie zapomina

<-klik, klik!->Moje byłe EG4 D16A9
Obecnie Accord CD7 Pietrucha
Odżywki dla kulturystów renomowanej firmy - pm///
HotHeads Garage - zapraszamy do działu Warsztat
Daniello87
Stały Bywalec

Model: Civic VI 5D
Silnik:  D14A8

Email
« Odpowiedz #105 : Grudzień 23, 2008, 10:45:54 »

Widać było w tych rodzinach, że jest cieżko ale rodzice się nie poddają i naprawde miło w tych domach było, ciepła, miła rodzinna atmosfera, a skoro można pomóc.. to czemu nie H3M

pozdrawiam

savage
Bywalec

Marka: honda
Model: civic V
Silnik:  D13b2

7463505 ellenternan
Email
« Odpowiedz #106 : Grudzień 23, 2008, 11:39:02 »

Dzięki takim akcjom czuję się prawdziwą atmosferę Świąt  H3M Rewelacja!!!
Lyku
Stały Bywalec

Marka: Była Honda i Będzie Honda
Model: H3M
Silnik:  H3M

4874982
WWW Email
« Odpowiedz #107 : Grudzień 23, 2008, 11:51:18 »

Jest i dziewczyna która trzyma prezent odemnie, niestety zabrakło mnie tam, z kliku powodów aczkolwiek nie ma co juz tłumaczyć, niesamowicie sie czuje pomimo tego ze nie jestem mikołajem, raz mogę się poczuć się jak on H3M dzieki za możliwość pomocy,

NKE bez lepy H3M
^^KARLUTO^^
Forum Master

Model: Accord V gen.
Silnik:  F20Z1

DUMNY TATA

7232457
« Odpowiedz #108 : Grudzień 23, 2008, 12:18:09 »

Cieszę się że mogłem dołożyć swoją cegiełkę do tej akcji i jednocześnie żałuje że nie mogłem być tam z Wami - najważniejsze że dzieciaki uśmiechnięte i zadowolone  H3M

Baby On Board H3M
Konserwa
Noworodek
*

Marka:  
Model:  
Silnik:    

Email
« Odpowiedz #109 : Grudzień 23, 2008, 12:20:28 »

Niestety nie moglam byc wczoraj z Wami.
Przed momentem Ina przeslala mi link z fotorelacją - jak tak czytam Wasze posty i ogladam zdjecia...
co tu duzo mowic - od razu cieplej robi sie na sercu;]

Wesolych Świąt!
Adi
Administracja

Model: Civic & Accord
Silnik:  1,6 & 2,2

3232260
WWW Email
« Odpowiedz #110 : Grudzień 23, 2008, 12:22:54 »

next foto:

« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2008, 12:28:15 wysłane przez Adi » Zapisane
JANKES3
Bywalec

Model: Civic EJ2
Silnik:  D15B7

3500163
Email
« Odpowiedz #111 : Grudzień 23, 2008, 14:08:19 »

Było naprawde miło, cieszę sie, że moglismy pomóc, i zobaczyc radosny  uśmiech na twarzach tych dzieciaków H3M

SKLEP MOTORYZACYJNY 609672505
domisiaslytherin
Stały Bywalec

Marka: Rover
Model: 620

« Odpowiedz #112 : Grudzień 23, 2008, 14:59:19 »

A teraz relacja z wczorajszej akcji H3M

Na miejsce zbiórki wybieramy Cricoland(Plac Zebrań Ludowych) , parking tuż koło lodowiska. Jako pierwsi przyjeżdżają savage, Jankes3, Arni K, Doti, Misia, Jaroszx i Womer. Około 19:20 zjawiają się domisiaslytherin, kolejarz i Weronisia. Wszyscy przytupują, wieje zimny wiatr. Savage otwiera bagażnik i przepakowuje prezenty dla dzieci, śliczny bobas w różowym ubranku z akcesoriami, który ucieszy 2-letnią Marysię zostaje ostatecznie umieszczony w dużej reklamówce, savage z jankesem przywieźli też nadprogramowe kocyki z polaru, słodycze i pluszaki do przytulania. Nastroje wesołe i pogodne, choć tak naprawdę nie wiemy, czego dokładnie się spodziewać. Niecałe 10 minut później dojeżdżają pozostali Mikołaje: Adi z Gosią i Marcinkiem w ogromnym białośnieżnym wozie z łóżkiem, dwoma telewizorami i innymi prezentami na pokładzie oraz Ina z Karoliną,która będzie fotografować i daniello 87. Ina energicznie wysiada z auta, podchodzi z listą, na której widnieje cała rozpiska i plan akcji, dokładnie wyjaśnia nam kogo i gdzie odwiedzimy. Każdy Mikołaj otrzymuje czerwoną czapkę, po chwili odkrywamy, że naszyte na nich zielone choineczki co jakiś czas świecą. Pada deszcz,w pośpiechu sprawdzamy czy wszystko jest, łyżwy, rolki, mp3, prostownice i suszarka do włosów. lalki, samochodziki, paczki żywnościowe, proszki.... jeszcze 15 czekolad opakowanych w imitację banknotów dolarowych, każda z kolekcjonerską dwuzłotówką Pekin 2008 w środku oraz 15 świeczuszek w kształcie mikołajów przywiezionych pół godziny wcześniej przez Hawkwind'a, jego żonę i synka. Jest nas 14 osób dorosłych + dwoje małych dzieci, czyli Weronisia i Marcinek.
    Składamy wizytę trzem rodzinom, kolejarz zostaje wybrany na przewodnika, jako że udajemy się w okolice ulicy Kartuskiej, a on bardzo dobrze zna te rejony. Wsiadamy do samochodów i ruszamy zwartą kolumną sześciu aut, którą zamyka Adi z rodzinką, śmiejemy się, że to dobrze, bo jako największy gabarytowo jest najbardziej widoczny i łatwo się zorientować  czy wszyscy zdążyli przejechać na zielonym. Szukamy pierwszego adresu, myśląc równocześnie o jak najlepszej możliwości zaparkowania autek. Znajdujemy dom i zaczynamy wypakowywać siebie i prezenty z aut. Ina recytuje rzeczy z listy, każdy Mikołaj jest zajęty i coś niesie - nasza pierwsza rodzina liczy ośmioro dzieci, w tym czworo niepełnosprawnych. Przekraczamy próg mieszkania, wita nas groźne szczekanie psa zamkniętego w innym pomieszczeniu. Nieśmiało pytamy czy możemy wejść - mama dzieci zaprasza nas do pokoju dziecięcego, piątka dzieci to jeszcze maluchy, trójka w wieku szkolnym. Nieco skrępowani naszą liczebnością wchodzimy dalej, wszyscy. Ina wychodzi na środek pokoju, wywołuje dzieci po imieniu pytając co chciały dostać od mikołaja. Marysia lalę, którą od razu rozpakowują z Iną, mały Radek ostrzyżony na jeżyka, siedzący na kolanach u starszej siostry uśmiecha się jeszcze szerzej na widok dużego tira. Siostra ostrożnie zsadza go na dywan - mimo paraliżu chłopczyk radzi sobie zadziwiająco dobrze i małymi rączkami rozpakowuje samochód wespół z Iną oraz Marcinkiem, który bardzo chętnie przy tym asystuje. Ina po kolei wręcza dzieciom wymarzone prezenty, a my kładziemy jedna obok drugiej paczki z żywnością, pieluchy... Gosia podchodzi do dziewczynki leżącej w łóżeczku, głaszcze ją po główce i mówi - Ja też mam takie samo imię jak Ty, wiesz? - kładąc obok upominek, który dziewczynka ogląda z lekką rezerwą i nieśmiałym uśmiechem. Pytamy jak ma na imię jamniczkowata drobinka, którą trzyma na rękach Adi, dzieci wyjaśniają, że Czoko i że ma przyszywaną mamę, którą okazuje się być głośno szczekający nam na powitanie owczarek niemiecki. Wychodzimy żartując i przekomarzając się, kto zabiera ze sobą szczeniaka.
    Tuż przed odjazdem Ina podaje nam adres drugiej rodziny - nie mamy daleko. Wyjeżdżamy z podporządkowanej czekając na dostateczną ilość miejsca, żeby wszyscy zdążyli, w takim samym jak poprzednio szyku. Adi wyjechał? Tak. Dodajemy gazu. Jedziemy wąskimi uliczkami po kostce brukowej, szukamy tabliczek z numerami kolejnych mijanych domów. Jest. Parkujemy w rządku, jeden za drugim, kolejarz podjeżdża do przodu minimalnie zastawiając wejście, ale za to Womer mieści się swoją Białą Wołgą. Od razu orientujemy się, że jesteśmy wyczekiwani - wyglądają nas w oknie mama z dwójką dzieci w wieku szkolnym. Arni z Jaroszem szybko chowają się z telewizorem w klatce - my jeszcze trochę marudzimy na deszczu zbierając podarunki. Wchodzimy do maleńkiego jak łupinka orzeszka mieszkanka i gromadzimy się w pokoiku - wszyscy, tak jak poprzednio. Ina wyczytuje prezenty z listy - chwilowa konsternacja - pomyliliśmy upominki - część Mikołajów ze śmiechem wraca do aut, by dokonać zamiany. Dziewczynka dostaje suszarkę i prostownicę do włosów, na prośbę Iny podłącza je do kontaktu sprawdzając czy działają. Chłopiec - rolki i łyżwy, na widok których wydaje z siebie autentyczny jęk niekłamanego zachwytu - Wow, ale super! Opowiada nam, że będzie jeździć po lodowisku koło Cricolandu, tym samym, koło którego sie spotkaliśmy. Doti daje do przymierzenia 2 kurtki dziewczynce - jedna pasuje świetnie, więc zostaje. W mikroskopijnej kuchence kładziemy paczki z jedzeniem.
    Do trzeciej rodziny docieramy chwilę później - ulica ta sama, aczkolwiek mamy mały problem ze znalezieniem własciwego numeru. W końcu znajdujemy właściwą drogę, zostawiamy Hondy w rządku, a sami wchodzimy pod górkę w nieoświetlony, nieco błotnisty zaułek - Adi podjeżdża do końca - łatwiej będzie wnieść łóżko - a przy tym oświetla nam drogę silnym strumieniem światła, jakie płynie z halogenów. Na powitanie wychodzi nam mama piątki dzieci - Adi parkuje pod samym domem - a my ostrożnie przechodzimy przez podwórko. Wchodzimy przez wąski korytarz do niskiego budyneczku, tłocząc się w przejściowym pomieszczeniu, które służy za kuchnię. Na stole siedzi malutka dziewczyneczka ze smoczkiem w buzi i sięgającej kolan spódniczce z falbankami. Dostaje siusiającą lalę z akcesoriami, dwóch chlopców wyglądających spod matczynego ramienia samochodziki. Starsza dziewczynka prostownicę do włosów, a najstarszy chlopak coś związanego z motoryzacją, czyli mp3 H3M Ina stwierdza, że przyda mu się kiedyś do samochodu. Obok malucha na stole lądują kolejne paczki z jedzeniem, wnosimy telewizor i łóżko.
    Wracamy do Hond, Adi wycofuje nie-Hondą H3M Zbieramy się na chwilę przed odjazdem, na każdej twarzy widać uśmiech - Ina dziękuje nam za pomoc i rozdają z Karoliną misie voodoo, Adi obiecuje jak najszybciej wrzucić fotki na stronę, grozimy że w razie niespełnienia obietnicy miś zostanie użyty, zaśmiewamy się, że może jednak nie, żeby uniknąć ewentualnego zablokowania konta na forum, Gosia puszcza oko, że odblokuje.

Rozjeżdżamy się każdy w swoją stronę. Każdy z wyjatkową dozą niecodziennych doświadczeń w sercu.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2008, 15:18:27 wysłane przez domisiaslytherin » Zapisane
Ina
Bywalec

1343495
« Odpowiedz #113 : Grudzień 23, 2008, 15:16:22 »

Domisiaslytherin bardzo dziękuja ze relację - ja nigdy nie lubię opisywać zresztą czasem po prostu trudno opisać coś takiego, takie przeżycie.
Chce Wam powiedzieć że pomagać możecie cały rok nie tylko wtedy gdy wyrusza Mikołajowy Konwój Hondy, nie musi być tak, że z niektórymi  z Was widuje tylko na Święta H3M
savage
Bywalec

Marka: honda
Model: civic V
Silnik:  D13b2

7463505 ellenternan
Email
« Odpowiedz #114 : Grudzień 23, 2008, 15:26:29 »

Tak właśnie było H3M Genialnie opisana akcja, aż się wzruszyłam czytając. A tego co nam zostało w serduszkach po wczorajszym wieczorze myślę, że nie uda się opisać słowami H3M Pozdrawiam 
seki
TopGun

Model: Dziadkowóz i Hot Wheels
Silnik:  B18C6

Kryzys wieku średniego

1303538
WWW Email
« Odpowiedz #115 : Grudzień 23, 2008, 15:58:58 »

Niestety nie dane mi było być , niektórzy nie mają komu dzieci zostawić H3M

Od razu milej się robi jak się patrzy na fotki.
Najważniejsze, że znaleźli się ludzie którzy chcieli coś dać innym od siebie. H3M

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,
Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków
Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni,
Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.
Ina
Bywalec

1343495
« Odpowiedz #116 : Listopad 20, 2009, 16:06:19 »

Witam,

tak nieśmiało i na prośbę jednego z Was chciałabym znów zaproponować Wam udział w akcji "Możesz zostać Św. Mikołajem".
Mamy dwie rodziny z Biskupiej Górki, niektórzy z Was wiedzą jaka to dzielnica Gdańska i co się tam dzieje.
2 rodziny 10 dzieci od 0,5 roku do 16 lat.

Czy Honda Trójmiasto wchodzi w to?
Kubz
Honda Master

Marka: Honda / Volvo
Model: EG8 / S40
Silnik:  D15Z1+ / 1.6D

1710531 kubz_np
« Odpowiedz #117 : Listopad 20, 2009, 16:08:15 »

Ja się piszę.

Drwal
Bywalec

Marka: [H]
Model: Prelude
Silnik:  F20A4

3172771
Email
« Odpowiedz #118 : Listopad 20, 2009, 18:01:23 »

I ja.

Jeżeli nie podoba ci się mój styl jazdy - zejdź z chodnika.
Womer
Mod_HT

Model: Accord Coupe/Civic 4g/EJ9
Silnik:  F22B5/d15b1++/d14a3

ROCKZ.PL

557662
Email
« Odpowiedz #119 : Listopad 20, 2009, 18:06:25 »

piszę się

<-klik, klik!->Moje byłe EG4 D16A9
Obecnie Accord CD7 Pietrucha
Odżywki dla kulturystów renomowanej firmy - pm///
HotHeads Garage - zapraszamy do działu Warsztat
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.353 sekund z 26 zapytaniami.