Honda Trójmiasto
Wrzesień 03, 2010, 03:57:28 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności:

Strona główna   Forum   Pomoc Szukaj Kalendarz Galerie prywatne Galeria zloty Poczta Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zlot marzec - Filmik krecony z hondy Szarego  (Przeczytany 1776 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
hentaj
Maniak

Marka: Honda
Model: Civic i-VT
Silnik:  B16A1

Jestem HardCorem!

2727675 do.mi1988
Email
« Odpowiedz #20 : Marzec 27, 2009, 00:02:07 »

A więc tak. Począwszy od beznadziejnie dobranego podkładu muzycznego (czyt. łupanki) do tak na prawdę nie zmontowanego filmu, poprzez popisy ziomka z czerwonego cifa pokazujące jego głupotę i chęć popisania się stwarzając zagrożenie dla siebie, a przede wszystkim innych normalnych użytkowników ruchu, jedyne co nachodzi mi na myśl, to to, że wstyd mi teraz polecać stronę naszego klubu ludziom chcącym promować H3M, bojąc się, że mogą natrafić na ten film i potraktują nas jako bandę bezmyślnych ludzi, którzy "driftują", a nie osoby udzielające się w wielu akcjach społecznych jak oddawanie krwi, akcja mikołajkowa czy oddawanie 1% na dzieciaki, które tego potrzebują na rehabilitację itp. Ten klub to chyba coś więcej niż tylko parę szybkich samochodzików i ludzi, którzy chcą zaistnieć poprzez swoje durne zachowania.
Pozdro. Bez odbioru  H3M

filmik filmikiem, ale TY kolego nie masz moim zdaniem jeszcze niewielkie pojęcie o ludziach i tym klubie. Jeśli przez jedną scenę w filmie piszesz takie rzeczy, to moim zdaniem masz albo kompleksy, albo nie wiem co. Djvega miał ochotę skręcić filmik ze spota no i skręcił. Ktoś odwalił taką głupotę, a on to uwiecznił. Nie odpowiadamy za każdą osobę, która pojawi się na spocie, więc darujmy sobie zbędne komentarze? Wstyd Ci polecać stronę klubu? To nie rób tego.  H3M

MODIFIED BY JA SAM

Djvega życzę powodzenia w przyszłej karierze montera filmowego i myślę, że rady kolegów, którzy montują filmy od dłuższego czasu są bardzo dobre (patrz. Seki). Powodzenia Yo!
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2009, 02:12:18 wysłane przez hentaj » Zapisane

Honda The Power of Dreams!
Donald05
Mod_HT

Marka: Honda
Model: Civic
Silnik:  D14A4

Keine ol brenen ;)

« Odpowiedz #21 : Marzec 27, 2009, 01:51:02 »

Panowie tylko bez burdelu tutaj proszę o swoich upodobaniach i innych sprawach niż sam filmik proszę na priv H3M Zajmujemy się tu chyba montażem i muzyką H3M

"Non scholae, sed vitae discimus".....no niestety H3M
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.175 sekund z 26 zapytaniami.