tak jak w temacie... kupilem VTI wiec moja Hania jest na sprzedaż...
Honda Civic 5 generacji rok 1993 silnik D16Z6 nadwozie EH9
-przebieg 190tyś
-elektryczne szyby
-elektryczne lusterka
-centralny zamek
-sekwencyjna inslatalcja LPG model: STAG 300
-szyberdach
-radio CD
- podłokietnik (tak tak nie wszyscy go maja

)
Samochód użytkowany przeze mnie od 5 lat.
W tym czasie wymieniony był komplet tulei metalowo-gumowych
(OEM z ASO Hondy, rachunki na prawie 2tyś pln).
Usunie te zostały ślady rdzy, wspawane reperaturki i samochód dostał nowy lakier na całej powierzchni
(koszt ponad 3tyś pln), niestety w chwili obecnej na lakierze są ślady po antenie CB,
oraz parkingowe otarcia na zderzakach (żeby #%@%@% trafił niedzielnych kierowcow...).
Instalacja LPG (koszt 2,5 tyś.) działa super, zbiornik w kole zapasowym,zima spalanie LPG na poziomie 9-10 l/100km, latem okolo 9l/100km ( instalacja pozwalala mi zaoczesdzic okolo 2-3 tys rocznie na paliwie...)
Założone dodatkowe zabezpieczenie antykradziezowe (dokładne info otrzyma przyszły właściciel z chwila podpisania umowy)
Jak widać na foto drzwi przednie zostały wygłuszone matami... poprawilo to zancznie komfort jazdy... w aucie nie slychac tak halasu i przyjemniej slucha si emuzyki...
Spryskiwacze mgłowe... super sprawa... szyba jest równomiernie zwilzona plynem i lepiej czyszczona przez wycieraczki...
Założony stożek K&N + aluminiowy dolot --> naprawdę miły dźwięk przy wkręcaniu się na obroty...
Wszystkie wymiany, naprawy i usterki były usuwane na bieżąco (tu ukłon do Grodzia, ekipy z FlipFlop Garage i Pana Matczaka)
Ubezpieczenie i przegląd do 23 września 2010.
Samochód brył użytkowany wyłącznie przeze mnie... nie było mowy o wkręcaniu silnika powyżej 3tyś na zimnym silniku, olej zmieniany max po 15tyś.( nie bede pisal ze po 8 tys... auto nie bylo rajdowka wiec zmiana oleju raz na rok starcza w zupelnosci...) inne materiały exploatacyjne w zależności od potrzeby ( klocki hamulcowe na tył np jakiś miesiąc temu).
Na zdjęciach auto stoi na letnich aluminiowych felgach... w chwili obecnej jest na zimowkach... i z racji pogody
niestety czasami ma brudny lakier.
Zdjęcia są z sezonu letniego... auto można oglądać w Gdansku po uprzednim umowieniu się. Na zyczenie moge podjechac na ogladanie, ale wtedy koszty dojazdu pokrywa kupujacy...
Auto jest na sprzedaz poniewaz kupilem nowsza wersje Civa, a dwoch aut nie potrzebuje...
cena:9500 ( do negocjacji )W razie pytań proszę dzwonić: 694307070
lub PW
ps.
jest mozliwosc sprzedazy samochodu wraz z alarmem ( z serii Tytan... to nie jest alaram za 100 pln z allegro... te modele sa dostepne wylacznie dla serwisow i warsztatow) ... dodatkowe czujniki i zabezpieczenia... 2 piloty... cena do uzgodnienia...
chwilowo nowa cena:
8999[
Dodano: Marzec 02, 2010, 09:37:15]
up