|
Wafelek
|
|
« : Sierpień 07, 2010, 15:47:36 » |
|
Sierpniowy Zlot Honda Trójmiasto Zapraszamy na drugi wakacyjny zlot Honda Trójmiasto który odbędzie się już w sobotę 14.08.2010 Spotykamy się na najwyższym piętrze parkingu centrum handlowego Kliff w Gdyni o godzinie 14-tej, a około godziny 15-tej ślizgamy się na skwer. Zapraszamy!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spirsu
Forum Master

Model: w budowie
Silnik: nie jadący jak cholera 
Taaaaki tam Tweety :D
|
|
« Odpowiedz #1 : Sierpień 07, 2010, 15:54:52 » |
|
Ja będę, ot co 
|
|
|
|
|
|
BIERNE ZABEZPIECZENIA P-POŻ, USŁUGI REMONTOWO-BUDOWLANE, od fundamentów po ostatnią krople płynu do czyszczenia okien po wykonczeniu wnetrza... kontakt: pw,mail: michallila@wp.pl gg: 1619198 tel: 602-255-629
|
|
|
|
Wafelek
|
|
« Odpowiedz #2 : Sierpień 07, 2010, 16:09:03 » |
|
może jak mi się uda zjechać z śląska to wpadnę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EZ84
|
|
« Odpowiedz #3 : Sierpień 09, 2010, 19:27:08 » |
|
jak nie oddam auta do blacharza to będę
|
|
|
|
|
|
W miejskim samochodzie potrzebne jest tylko "miejsce dla dwojga dorosłych i skrzynki piwa"
|
|
|
|
SWE
|
|
« Odpowiedz #4 : Sierpień 14, 2010, 17:11:47 » |
|
Spot - petarda, zaliczone wszystko co możliwe: Real, Klif, Skwer, Polanka Redłowska i na końcu jeszcze Pierwoszyno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R2
Stały Bywalec

Model: Accord CG9
Silnik: F20B6
Honda rządzi, H3M radzi, R2 nigdy Was nie zdradzi!
|
|
« Odpowiedz #5 : Sierpień 14, 2010, 17:37:32 » |
|
I 30 Hanek (+panda) pod Klifem 
|
|
|
|
|
|
Like a (LP) G6~!Profesjonalne klejenie taśmą wszystkich elementów karoserii, zapraszam na spoty 
|
|
|
kex_
Stały Bywalec

Model: Civic EK3
Silnik: D15Z6
|
|
« Odpowiedz #6 : Sierpień 14, 2010, 17:41:32 » |
|
Było zacnie, a te miny przechodniów kiedy mijała ich cała kawalkada aut jadących na skwer - bezcenne 
|
|
|
|
|
|
 Jeśli masz piękną żonę, odlotową kochankę, Evo w garażu, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają - narkotykom powiedz NIE!!!
|
|
|
|
seki
|
|
« Odpowiedz #7 : Sierpień 14, 2010, 18:19:16 » |
|
Foty w galerii 
|
|
|
|
|
|
Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności, Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni, Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.
|
|
|
|
savage
|
|
« Odpowiedz #8 : Sierpień 14, 2010, 18:51:28 » |
|
WOW jaki ekspres 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luxu$
|
|
« Odpowiedz #10 : Sierpień 14, 2010, 20:01:54 » |
|
Nawet zdjęcia szpiegowskie z dachu Klifu są  ... spocik dobry, niezła frekwencja, szkoda, że po mieście trochę krążyliśmy za długo i niektórzy się pogubili trochę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spirsu
Forum Master

Model: w budowie
Silnik: nie jadący jak cholera 
Taaaaki tam Tweety :D
|
|
« Odpowiedz #11 : Sierpień 14, 2010, 20:08:52 » |
|
niezla akcja dzisiaj byla ^^ zlocik zajefajny :p
|
|
|
|
|
|
BIERNE ZABEZPIECZENIA P-POŻ, USŁUGI REMONTOWO-BUDOWLANE, od fundamentów po ostatnią krople płynu do czyszczenia okien po wykonczeniu wnetrza... kontakt: pw,mail: michallila@wp.pl gg: 1619198 tel: 602-255-629
|
|
|
|
vidar
|
|
« Odpowiedz #12 : Sierpień 14, 2010, 21:06:06 » |
|
Dzięki wszystkim! Akcja faktycznie niezła... Klif: - Jadymy na skwer? - Nieee, na polankę. Na polankeeeee! - Dobra jadymy na polankę. W drodze na polankę pogubiliśmy się (niby prosta droga ale się udało  ). Jadę za choody'm jakimiś skrótami. Jesteśmy prawie na miejscu i...: - Ty, oni jednak wszyscy pojechali na skwer. - To lecimy na skwer? - Lecimy... - Ok... W drodze na skwer mijamy się z maruli w jego black coupe. Ma dziwną minę  , ale nic to, lecimy dalej. Jesteśmy prawie na miejscu, ale coś nie tak.... nawrotka niedaleko Błyskawicy. Stoimy na światłach na skrzyżowaniu skwer/świętojańska. choody przez otwartą szybę: - Ty, ale afera. Podobno jedziemy z powrotem. Czekaj, widzę pawelskiego, pogadam z nim... - Ok... - nie zdążyłem się nawet zapytać czy "z powrotem" oznacza "na skwer" czy "na polankę"  bo choody już na wstecznym zbliżał się do pawelskiego stojącego kilka aut za nami na drugim pasie. Zielone, ruszyłem w stronę sopotu, nie będę przecież blokował turystów. Hmmm... Zadzwonię do SWE. Wybieram numer. ... ... ... ... nie odbiera. Myślę sobie: pojadę na polankę, pewnie ktoś tam będzie. Wjeżdżam na parking. Stoją. Kilka aut, więc to nie wszyscy. Zbliża się choody: - Nie gaś silnika, jedziemy na P. - No co wy? Serio? - No tak! Jedziemy. Jednak zgasiłem silnik i udało się 3 minuty pogadać  I ruszyliśmy w stronę P. To będzie jeden z najlepiej wspominanych zlotów! Zakręcony na maxa 
|
|
|
|
|
|
Moja była Diablesse rouge w galerii! 
|
|
|
Sheiva
Stały Bywalec

Model: p5g
Silnik: F20A4
|
|
« Odpowiedz #13 : Sierpień 14, 2010, 23:31:15 » |
|
I 30 Hanek (+panda) pod Klifem  I jednego Mitsubishi - czyżbyś przegapił ;> Frekwencja naprawdę była niezła, szkoda tylko, że później się pogubiliśmy i nie zgraliśmy - my z Polanki out, bo ponoć wszyscy na Pierwoszynie, a Wy wjeżdżacie na Polankę  Ale i tak było zacnie  Najbardziej podobało mi się zgranie jeśli chodzi o jazdę, wszyscy (koło 30 samochodów) jechali prawym pasem - jeden za drugim, a lewa wolna - to było piękne  Pozdrowienia dla wszystkich obecnych 
|
|
|
|
|
|
Nie sztuką jest kupić nowe i wymienić - sztuką jest naprawić !
Oferuję na spotach i zlotach przelewy SMS dostępne w Orange po rewelacyjnych cenach
Wystawiłeś jakąś część na sprzedaż, ale nikt się nie zgłasza i chcesz ją wyrzucić na śmietnik ? Napisz mi PW.
|
|
|
|
hetor
|
|
« Odpowiedz #14 : Sierpień 15, 2010, 01:04:47 » |
|
Oj tam oj tam, troszkę nam się pogubiło, ale ogólnie było naprawdę fajnie, szkoda że wszyscy nie mogli niestety jechać na Skwer, Polankę, a później na Pierwoszyno, dawno nie było takiego zlotu  No i to zgranie po wylocie z Klifu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockersik
Bywalec

Model: Accord Vgen
Silnik: F18A3
|
|
« Odpowiedz #15 : Sierpień 15, 2010, 03:06:30 » |
|
zlot dla mnie pierwsza klasa i to jak wszyscy się ładnie trzymali jednego pasa  tylko niestety wyszło małe zamieszanie potem ale i tak było zacnie 
|
|
|
|
|
|
Gdy życie rzuca ci kłody pod nogi, otwórz tartak 
|
|
|
R2
Stały Bywalec

Model: Accord CG9
Silnik: F20B6
Honda rządzi, H3M radzi, R2 nigdy Was nie zdradzi!
|
|
« Odpowiedz #16 : Sierpień 15, 2010, 10:18:43 » |
|
I 30 Hanek (+panda) pod Klifem  I jednego Mitsubishi - czyżbyś przegapił ;> A no tak, ale to też japoniec.   A panda robiła większą furorę. 
|
|
|
|
|
|
Like a (LP) G6~!Profesjonalne klejenie taśmą wszystkich elementów karoserii, zapraszam na spoty 
|
|
|
|
Guegou69
|
|
« Odpowiedz #17 : Sierpień 15, 2010, 11:19:32 » |
|
taka moja propozycja na nastepne zloty  przejazd naprawde sie udal bo faktycznie samochody pieknie sie ustawialy na prawym pasie  propozycja: 1. jak jedziemy prawym pasem to ok ale jak dojezdzamy do swiatel na czerwone to proponuje aby sie rozjechac na 2 pasy zeby jednak wszyscy zdazyli przejechać :)a potem znowu na prawy pas  2. wyjaz z klifu jest jeden pas skrecajacy w lewo a dwa pasy po skreceniu ... czemu nie pojedziemy z dwuch pasow ? tez sie wiecej samochodow zmiesci lewy pas sie trzyma lewego a prawy wjezdza na prawy  3. chyba juz nie ma no i wielkie podziekowania dla wszystkich za mily zlocik  a tak btw. co chciały Misiaki ? 
|
|
|
|
|
|
! ! ! GEODEZJA ! ! !pomiary powykonawcze budynków, przyłączy i nie tylko; Mapy do Celów Projektowych; podziały oraz różne inne rzeczy związane z Geodezjąkontakt PW, GG: 2659605; lub e-mail pawel.gre@gmail.com
|
|
|
Sheiva
Stały Bywalec

Model: p5g
Silnik: F20A4
|
|
« Odpowiedz #18 : Sierpień 15, 2010, 11:28:32 » |
|
1. jak jedziemy prawym pasem to ok ale jak dojezdzamy do swiatel na czerwone to proponuje aby sie rozjechac na 2 pasy zeby jednak wszyscy zdazyli przejechać :)a potem znowu na prawy pas  Wg mnie lepszym rozwiązaniem jest ciągle prawy pas - ilu nie zdąży, to dojedzie, zaś Ci co zdążyli żeby zwolnili (w końcu i tak zajmujemy tylko jeden pas - lewy wolny, więc nikomu nie uprzykrzymy) i poczekali na tych, których światło zatrzymało - czyli mniej więcej tak, jak było teraz 
|
|
|
|
|
|
Nie sztuką jest kupić nowe i wymienić - sztuką jest naprawić !
Oferuję na spotach i zlotach przelewy SMS dostępne w Orange po rewelacyjnych cenach
Wystawiłeś jakąś część na sprzedaż, ale nikt się nie zgłasza i chcesz ją wyrzucić na śmietnik ? Napisz mi PW.
|
|
|
|
|
|