Nowy poradnik:
Wymiana piasty kola z lozyskamiZapraszam do lektury do dzialu
Podwozie -> Lozkowanie kol 
Nowy poradnik:
Regulator nawiewuBardzo obszerny poradnik dotyczacy:
- Demontazu dolnej czesci kokpitu z gniazdem zapalniczki
- Regulatora nawiewu
- Wymiany podswietlenia "ludzikow" oraz przyciskow (diody)
- Usuniecie przyciemniania przyciskow po wlaczeniu lamp w celu eliminacji usterki gasniecia diod w przyciskach
Zapraszam do dzialu
Wnetrze --> Kokpit[
Dodano: Kwiecień 21, 2008, 01:26:21]
Nowy poradnik:
Wymiana filtra paliwaA w nim:
- numer czesci oraz zdjecie filtra
- zdjecie podkladek uszczelniajacych
- potrzebne narzedzia
- przydatne porady
- przebieg procesu wymiany filtra paliwa krok po kroku
Podziekowania dla
Mike88 za wykonanie zdjec oraz opisu

Zapraszam do dzialu
Silnik --> Filtr Paliwa[
Dodano: Czerwiec 28, 2008, 13:33:12]
Nowy poradnik:
Wtyczka elektrycznaA w nim:
- rozbieranie wtyczki elektrycznej
- wyciaganie pinow/konektorow elektrycznych wraz z kabelkami
- wkladanie nowych lub wymiana konektorow
- skladanie wtyczki
A ogolnie o:
- dorabianie kawalka wiazki elektrycznej do zegarka w Hondzie Accord
- stworzenie wtyczki czteropinowej z czterema kablami z dwoch wtyczek (czteropinowej z dwoma kablami oraz dwupinowej z dwoma kablami - zadanie polegalo na przelozeniu dwoch pinow)
Zapraszam do lektury w dziale: Wnetrze --> Kokpit --> Rozbieranie wtyczki elektrycznej
[
Dodano: Wrzesień 15, 2008, 23:52:17]
Nowy poradnik:
Wymiana termostatu i odpowietrzanie ukladu chlodzenia- odkrecanie temostatu
- czyszczenie gniazd
- zakladanie nowego
- odpowietrzanie ukladu
- porownanie termostatow (stary vs. nowy)
- przyczyny i objawy niesprawnego termostatu
Zapraszam do lektury do dzialu
Silnik -> Uklad Chlodzenia [
Dodano: Październik 30, 2008, 14:10:40]
Nowy poradnik:
Wymiana chlodnicy oraz demontaz wentylatora chlodnicyZapraszam na strone do dzialu
Silnik --> Uklad chlodzeniaNowy poradnik:
Demontaz klamki drzwi bocznych oraz wkladki (bebenka)Zapraszam na strone do dzialu
Nadwozie --> DrzwiNowy poradnik:
Demontaz wkladki klapy bagaznika i tapicerki klapyZapraszam na strone do dzialu
Nadwozie --> Klapa tylnaJednoczesniee zycze Wszystkim odwiedzajacym fotoporadnik, czlonkom klubu Honda Trojmiasto i Gosciom
rownej pracy silnika w swieta i po oraz umycia waszych ukochanych autek na swieta bez kolejek na myjkach
oraz
waszym rodzinom Smacznego Jajka i Radosci na Swieta Wielkanocne:)
[
Dodano: Kwiecień 09, 2009, 22:25:38]
Nowy poradnik:
Profesjonalne podswietlenie zegarow i regulatora nawiewuZapraszam do nowego poradnika obejmujacego przygotowanie, montaz, podlaczenie i efekty podswietlenia zegarow tasmami SMD i diodami UV. Wiecej na stronie Foto-Poradnika w dziale
Wnetrze -> Kokpit.
Mile widziane komentarze w tym temacie lub w ksiedze gosci

Zalaczam zdjecie obrazujace efekt pracy.
[
Dodano: Wrzesień 09, 2009, 23:56:08]
Nowy poradnik:
Hamulce bebnowe od A do ZOd demontazu bebnow, przez demontaz szczek, czyszczenie i konserwacja, smarowanie i montaz calych hamulcow w najprostszy sposob.
Zapraszam do lektury dzialu:
Podwozie -> Uklad hamulcowy[
Dodano: Listopad 23, 2009, 17:54:12]
Witam wszystkich moich Web-gości! 
Dzisiaj otrzymałem bardzo miłą wiadomość z Republiki ONET.PL. Tym samym wiadomość ta jest niekorzystna dla Was, oglądających i korzystających z fotoporadnika

Od dłuższego czasu serwer informował mnie o wykorzystaniu 75% limitu miesięcznego. Rozglądałem się za darmowymi i zarazem szybkimi serwerami bo wygoda przeglądania stron się zawsze z tym wiąże. Moje doświadczenie pokazuje, że jednak ONET przoduje pod każdym względem. Chyba niejedna osoba zapamiętała bezpośredni adres do strony: dagg3r.republika.pl dlatego chciałbym również z tego względu tam zostać.
W dniu dzisiejszym przekroczony został limit pobierania ze strony i ku mojemu zaskoczeniu stronka nie zostanie odblokowana 1-12-2009

a szkoda. Jestem zmuszony do przeniesienia strony na jakiś inny powolny serwer lub zakupu konta niedarmowego.
Mam do Was prośbę, kwota jest niewielka rzędu 30-60zł za rok, o wsparcie mnie i przy okazji usunięcia reklam ze strony ONET.PL i domenodawcy PRV.PL

Tak myślę, że przelanie kilku złotych przez kilkanaście osób załatwi sprawę i myślę, że znajdzie się ktoś kto chciałby przyczynić się do kontunuuowania fotoporadnika. Zainteresowanych przelewami na moje konto proszę o kontakt na
dagg3r@poczta.onet.pl lub na GG 158234.
W między czasie postaram się przenieść stronkę na jakiś inny serwer, tylko boli mnie to, że będzie "zamulała" 
Z góry dzięki wszystkim za zaangażowanie i pomoc
Adam.[
Dodano: Listopad 28, 2009, 17:00:25]
Nowy poradnik:
Przyciski kokpituZapraszam do nowego poradnika, w ktorym pokazalem jak wymontowac i zmienic podswietlenie w przycisku swiatla przeciwmgielnego oraz podgrzewania szyby tylnej.
Wiecej w dziale:
Wnetrze -> Kokpit[
Dodano: Marzec 06, 2010, 22:51:32]
Znalazlem chwile czasu i postanowilem stworzyc kolejne poradniki

Nowy poradnik:
Tunning lamp tylnychDodalem cztery poradniki dotyczace tylnych lamp. Zawieraja:
- demontaz lamp zewnetrznych tylnych
- demontaz lamp wewnetrznych tylnych\
- przygotowanie lamp typu clear white/red przed parowaniem i przeciekami na myjkach bezdotykowych
- ostatni poradnik opisuje jak wykonac bezpieczna i profesjonalna a zarazem uniwersalna modyfikacje instalacji dla zarowek diodowych kierunkowskazow aby nie migaly szybko.
Zapraszam do dzialu
NADWOZIE -> LAMPY TYLNE