Gokarty multikino
sssslick:
hejka!
Sluchajcie ludziska! Czy bylby ktos chetny na gokarty pod multikinem? frajda niezla ,ale i nie za tania (okolo 50 zl za 30min - nie wiem dokladnie). Mozna wczesniej dzwonic i ustawic termin jak sie zbierze kilka osob. Mozna zrobic maly spocik na prakingu przy kinie i potem mega poszalec bez wiekszego ryzyka i mandatow:) nie mam okazji wpadac na spoty ze wzgledu na to, ze pracuje za granica a jak jestem to mam autko u mechanika i tak na okraglo, to chociaz sobie poszeleje z wami na torze:) chyba ze ktoregos dnia, jezeli znalazloby sie duuzo osob calkiem zrobic wiekszy spot, zagadac z wlascicielem toru i wynajac jako H3M. Male zawody, porownamy czasy 8)
kietla:
w sobote bylem tam z nonim i 2 gokarty na 30 min. to koszt 120 zl.
zalezy kiedy mialoby to byc i jak bedzie z kasiorka ale wstepnie sie pisze a czym wiecej ludkow tym lepiej :mrgreen:
sssslick:
poszukam numeru i zadzwonie do nich jeszcze..popytam ile osob na raz i ile sie placi za wieksza grupke..zawsze taniej.
krasz:
Na raz na torze może być 5 osób, chociaż, właściciele mówią, że lepiej jeżdzić w czwórkę, bo wtedy piąty bolid jest awaryjny. Na własne "ryzyko" można jechać w piątkę, ale dla kogoś jazda się może skończyć po 10 minutach, a kasy nie odzyska. Kiedyś ze znajomymi zaryzykowaliśmy w piątkę i dojechaliśmy wszyscy. Ogólnie są tam gokarty wolniejsze i szybsze, nie są równe, ale zabawa i tak przednia:)
sssslick:
dzwonilem i...koles lekko zakrecony ale co sie dowiedzialem:
1. Max jezdzi 6 osob
2. mozna zrobic sobie wyscig godzinny i wychodzi 600 zl do podzialu na wszystkich
3. jezeli bierze sie w 6 osob na 30 min to 350 do podzialu czyli okolo 60zl
4. dzwonic rezerwowac przynajmniej godzine przed.
jezeli znajdzie sie powiedzmy 12 osob to od razu zrobimy rezerwacje na cala godzine po 30 min grupa i tyle.
Takze lista otwarta:
1 sssslick
2 kietla
3
Nawigacja
[#] Następna strona